banner388

Kasaplara ‘bayram’ denetimi

Kurban Bayramına az bir süre kala zabıta ekipleri, kasaplara yönelik denetimlerini arttırdı.

Kasaplara ‘bayram’ denetimi

Kurban Bayramına az bir süre kala zabıta ekipleri, kasaplara yönelik denetimlerini arttırdı.

17 Ağustos 2017 Perşembe 15:20
Kasaplara ‘bayram’ denetimi

Samsun Haber-Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla, kasaplara yönelik denetimlerini sıkılaştırdı. Bakanlıdan alınan alına kararları kasaplara bildirmek, satılan ürünleri denetlemek, ürün gramajlarını kontrol etmek zabıta ekipleri denetip yaptı.

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, vatandaşlarının sağlıklı ürünler tüketebilmesi için sürekli denetim yaptıklarını, Kurban Bayramı boyunca teyakkuzda olacaklarını bildirdi.
 
Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, bu yıl dişi hayvan kesimini yasaklanması ile ilgili açıklamada bulundu. Türkçü: “Bu milli bir meseledir. Kurban Bayramı’nda dişi hayvan kesimi yasağına uyulması için her türlü tedbiri aldık. Dişi hayvanların ilçemizdeki kurbanlık hayvan pazarına girmemesi için çok sıkı denetimler yapacağız. Pazara gelişini engelleyeceğiz. Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Hayvan varlığımızı artırmak için alınan bu karara uyulması gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Türkçü, kurallara uyan esnafa teşekkür etti ve vatandaşların karşılaştıkları sorunları kendilerine bildirmelerini istedi. 
 

Anahtar Kelimeler:
DenetimZabıtaSamsun Ahber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.