banner388

Hakemler Çarşamba’da toplandı

"6. Bölge Bölgesel ve Ulusal Futbol Hakem Semineri" Çarşamba’da gerçekleştirildi.

Hakemler Çarşamba’da toplandı

"6. Bölge Bölgesel ve Ulusal Futbol Hakem Semineri" Çarşamba’da gerçekleştirildi.

17 Ağustos 2017 Perşembe 15:19
Hakemler Çarşamba’da toplandı

Samsun Haber - Futbol dünyasının her ülkede konuşulanların başında gelir hakemler. Verdikleri, vermedikleri kararlar her zaman bir taraf tarafından tartışılır olur. Maç sonralarında adına programlar yapılıp saatlerce konuşulduğu dair televizyon programlarında sıklıkla karşılaşılan görüntülerden bir kaçı.

Her futbol sezonu öncesi hakemler ve gözlemcilerin yer aldığı seminerler düzenlenir. Oynanacak olan o sezon içerisinde kurallar yapılması gerekenler gözden geçirilir. Bu kapsamda bir seminerde Çarşamba’da düzenlendi. Hakem ve gözlemciler katıldı.

65 hakemin 25 futbol gözlemcisinin yer aldığı seminer Türkiye Futbol Federasyonu eğitimcisi Sürhat Müniroğlu’nca verildi. Güncel durumlar, yapılan hatalar slaytlar eşliğinde anlatıldı sunumu yapıldı. Eğitim sonunda katılımcıların soruları cevaplandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.