banner388

Karayılmaz, tesislerin son durumunu değerlendirdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Samsun’da yeni açılan tesislerin olimpiyat sonrasında da kullanılacağını söyledi.

Karayılmaz, tesislerin son durumunu değerlendirdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Samsun’da yeni açılan tesislerin olimpiyat sonrasında da kullanılacağını söyledi.

17 Ekim 2017 Salı 12:05
Karayılmaz, tesislerin son durumunu değerlendirdi

Samsun Haber18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları (Deaflympics) sonrası yeni açılan ve Türkiye’nin en büyük salonu olan İlkadım Bowling Salonu, Okçuluk Salonu ve Buz Pateni Salonunda müsabakaların bu ay sonu itibariyle başlayacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, tesislerin kesinlikle atıl kalmayacağının altını çizdi.

Basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Samsun’da yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“SAMSUN, SPORDA TÜRKİYE’YE AÇILAN GÜLEN YÜZÜ OLACAK”


Samsun’da yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Karayılmaz, “3 haftadır Samsun’da görev yapıyorum. Samsun, büyük bir spor kenti, spor kültürünün en güzel şekilde yoğrulduğu bir şehirdir. Arkadaşlarımızla ciddi projeler yapıyoruz. Bundan sonra da en iyi şekilde Samsun’u spor olarak Türkiye’ye açılan gülen yüzü olacağından hiç şüpheniz olmasın” dedi.


Yaz ayında Samsun’da düzenlenen 23. Yaz Deaflympics Olimpiyatlarında kullanılan ve Türkiye’nin en büyük salonu olan İlkadım Bowling Salonu ve yanında bulunan tesisler hakkında bilgi veren Karayılmaz, “Olimpiyatlarda aktif bir şekilde kullanılan İlkadım Bowling salonu 1 ay içerisinde, yanında bulunan Okçuluk salonu Kasım ayında ve onun yanında bulunan buz pateni salonu da Şubat ayı içerisinde tam olarak faaliyete geçecektir. Hatta Okçuluk Salonu’nda 17 Aralık tarihinde müsabakalar oynanacak” diye konuştu.


HABER: GÖKHAN İÇKİLLİ
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.