banner388

Karadeniz'de batan gemiyle ilgili açıklama

Roda Port Limanı yetkilileri, Karadeniz'de batan gemiyle ilgili açıklamada bulundu.

Karadeniz'de batan gemiyle ilgili açıklama

Roda Port Limanı yetkilileri, Karadeniz'de batan gemiyle ilgili açıklamada bulundu.

02 Kasım 2017 Perşembe 11:03
Karadeniz'de batan gemiyle ilgili açıklama

Samsun haber - İstanbul Şile açıklarında batan kargo gemisiyle ilgili, geminin kalkış yaptığı limanın yetkilileri açıklama yaptı.


Bursa Gemlik'te bulunan Roda Port Limanı'ndan yapılan açıklamada, "Bazı basın organlarında, Şile açıklarında bir geminin battığı yönünde çıkan haberlerde yaşanan olay ile hiçbir alakası bulunmayan şirketimizin adı, markası ve limanımıza ait görseller yer almıştır. Çözüm ortaklarımızdan aldığımız geri bildirim, kamuoyuna doğruları aktarmak üzerine bizi açıklama yapmaya yöneltmiştir. Yükleme operasyonu uluslararası standartlarda yapılmış Bilal Bal adlı gemi, 27 Ekim tarihinde limanımızdan emniyetli bir şekilde ayrılmıştır. Yükleme işlemi, tamamen kaptan sorumluluğunda yapılan bir işlem olup; ulusal ve uluslararası standartlara uygun yükleme yapmayan gemilerin kalkışına ilgili otoriteler tarafından kalkış izni verilmemektedir. Dün tam olarak bilinmeyen bir olay nedeniyle demir tozu yüklü kargo gemisinin Şile açıklarında battığı basın yolu ile öğrenilmiştir" denildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.