banner388

Karaaslan: ''Bizi Bölemeyecekler''

Atakum Belediyesinin Başkanı İshak Taşçı’nın düzenlemiş olduğu buluşma ile dernek başkanları, STK’nın temsilcileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelmiş olan AK Partinin Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Bizlerde bu birlik ve beraberlik olduğu sürece, hiç kimsenin bizi bölmeye gücü yetmeyecektir” dedi. 

Karaaslan: ''Bizi Bölemeyecekler''

Atakum Belediyesinin Başkanı İshak Taşçı’nın düzenlemiş olduğu buluşma ile dernek başkanları, STK’nın temsilcileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelmiş olan AK Partinin Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Bizlerde bu birlik ve beraberlik olduğu sürece, hiç kimsenin bizi bölmeye gücü yetmeyecektir” dedi. 

09 Eylül 2016 Cuma 15:21
Karaaslan: ''Bizi Bölemeyecekler''

AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı ile Samsun’un Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Atakum Belediyesinin Başkanı İshak Taşçı, yapılan bu buluşmada dernek başkanları, STK’nın temsilcileri ile mahalle muhtarlarıyla toplandılar. Yalı Kafe’de yapılmış olan bu buluşmada, 15 Temmuz tarihinde yaşanmış olan hain darbe kalkışması ve sonrasında gerçekleşen gelişmeler değerlendirildi. Bu buluşmada Ayvacık Belediyesinin Başkanı Mustafa Belur, AK Partinin İl Başkan Yardımcıları olan Hakan Karaduman ile Oğuzhan Serinkaya, AK Partinin İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser de bulundu.



“DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ”
Türk milletinin, 15 Temmuz tarihli gecede destan yazmış olduğunu söyleyen AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı ile Samsun’un Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Türkiye’de 15 Temmuz tarihli gecede büyük bir ihanet gerçekleşti. Yapılan bu ihanetin ilk başlarından itibaren hainlerin karşısına geçmiş olan ve milli irademize, demokrasimize sahip çıkmış olan milletimiz, destan dolu tarihine yeni bir destan daha eklemiştir. Vatanımızın milletimizin canı çok yandı, gözyaşları çok döküldü, yüreği yaralandı ancak asla diz çökmedi. Milletimiz hainlerin karşıların diz çökmez, onlara asla ve asla boyun eğmez. Bütün fikir ayrılıklarını bir tarafa koyarak, konu vatan olduğu zaman gerisini bir teferruat olarak gören milletimizle gurur duymaktayız. Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek saygı ile anıyoruz, gazilerimizle de onur duyuyoruz” dedi.



“ERDOĞAN’IN ÖNCÜLÜĞÜYLE”
Bölücü terör örgütü Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik olarak sürdürülmekte olan temizlik çalışmasına değinen AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı ile Samsun’un Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “T.C.’nin Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda Başkomutanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin birliği ve beraberliği ile ülkemizde terör adeta bir köşeye sıkışmış durumda. Hiçbir örgüt ayrımı yapmadan, ihanet içindeolan tüm terör yapılarında ciddi rakamlarda kayıplar veriyor. Var olma çabaları başarısızlıkla sonuçlanacak. Milletimiz, sınırımız ve sınırlarımızın ötesinde de tek yürek olmuş bir durumdadır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi ile bütünleşen aziz milletimizde birliğin ve beraberliğin olduğu sürece, hainlerin hepsi gelse dahi bizi asla bölemez, parçalayamazlar” şeklinde konuştu.



“BEDEL ÖDEYECEKLER”
Atakum’un Belediye Başkanı İshak Taşçı, yapmış olduğu konuşmada 15 Temmuz gecesi ile sonrasında sağlanmış olan birliğe ve beraberliğe dikkat çekerek, “Türk milleti, demokrasiye, milli iradesine sahip çıkmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın o gece televizyondan söylemiş olduğu ‘Milletin gücünün üzerine bir güç daha tanımıyorum’ sözünün çok doğru olduğunu bir tek içimizde hainler değil, dışarıdaki hainler de görmüş oldular. O gece ki devlet yönetimine el koyma hayalleri içerisinde olanr, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir öncünün, Türk milleti gibi vatanına, devletine aşık olan bir milletin olduğunu unutmuşlar. Şimdi de bedel ödeme vakti. İhanetin bedelini ödeyecekler” diye konuştu.
AK Partinin Genel Başkanı Yardımcısı ile Samsun’un Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Atakum Belediyesinin Başkanı İshak Taşçı, yaptıkları konuşmalardan sonra buluşmaya katılım sağlamış olan konuklarla muhabbet ettiler. Kendilerine sorulmuş olan soruları da yanıtlayan Karaaslan ile Başkan Taşçı, dernek başkanları, STK’nın temsilcileri ve muhtarların yapmış olduğu değerlendirmeleri dinledi. Buluşmanın ardından topluca hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

 

Son Güncelleme: 09.09.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.