banner388

Samsun'daki Kreşe Şehit'in Adı Verildi !

Atakum Belediyesince yapım aşaması tamamlanmış olan ve ismini 15 Temmuz’da şehit düşen Özel Harekat Polisi Demet Sezen’den alan kreş ve aynı zamanda gündüz bakım evi açılıyor. 

Samsun'daki Kreşe Şehit'in Adı Verildi !

Atakum Belediyesince yapım aşaması tamamlanmış olan ve ismini 15 Temmuz’da şehit düşen Özel Harekat Polisi Demet Sezen’den alan kreş ve aynı zamanda gündüz bakım evi açılıyor. 

09 Eylül 2016 Cuma 16:00
Samsun'daki Kreşe Şehit'in Adı Verildi !

Açılışın hemen öncesinde son hazırlıkların incelemesini yapan Atakum Belediyesinin Başkanı İshak Taşçı, “Böyle güzel bir projeyi şehidimizin adı ile hayata geçiriyor olmaktan çok mutluyuz” dedi.

DEMET SEZEN’E VEDA”
Atakum Belediyesince Büyükoyumca Mahallesi’nde yapım aşaması bitmiş olan Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi, kapısını miniklere açmaya hazır. Geniş çaplı bir çalışmanın ardından Atakumlu ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir kreşi ilçeye kazandırmış olduklarını dile getiren Başkan İshak Taşçı, “Halkımızdan gelen yoğun istek üzerine birkaç ayın öncesinde kreş ve gündüz bakımevi için çalışmalara başlamıştık. Büyükoyumca Mahallesi’nde yapım aşaması bitmiş olan kreşimiz kullanıma hazır halde. Çocuklar için bütün ince ayrıntıların düşünüldüğü, doğa ile iç içe bir kreş ve aynı zamanda gündüz bakımevini ilçeye kazandırdık. Bu kreşin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hain gecede şehit düşmüş olan Özel Harekat Polisimiz Demet Sezen’in ismini kreşimizde yaşatmayı istedik. Kahramanlık unvanının dışında bir anne olan ve aynı zamanda çocukları çok sevdiğini öğrenmiş olduğumuz şehidimizi yeniden rahmetle anıyoruz. Onun ismini ilçemizde, çocukları gelecek için hazırlayan bir kreşte yaşatmak bizleri çok gururlandırıyor” diye konuştu.



SAMSUN’DA BİR İLK
Samsun’da belediyeler noktasında hizmet verecek olan tek kreş ve gündüz bakımevinin adının Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevi olduğuna özellikle belirten Başkan İshak Taşçı, “Ailelerin emanet etmiş olduğu çoçukların sosyal ve kültürel etkinliklerin dışında daha birçok farklı alanlarda eğitim alacak olduğu bir kreş programı hazırladık. Klasik müfredatların da dışında montessori, jimnastik, halk oyunları, drama, İngilizce, satranç, sosyolog desteği verilerek kreşin eğitim programına dahil olacaktır. Şehrin sesinden uzak, doğa ile iç içe bir kreşte çocuklar keyif dolu ve eğitim dolu vakitler geçirecekler. Ailelerin aklı çocuklarında kalmayacak. Bu kreşin aylık olarak ücreti ise 250 TL olarak çok düşük bir rakam belirledik ki, aileler parasal açıdan zorluk çekmesin. Alanında uzman olan öğretmenler ve kreş anneleri ile beraber çocuklarımıza hizmet verecek olan bu kreşimize kayıtlar devam ediyor. Samsun’da belediyelerin bünyesinde olan tek kreşi, kar amacı olmadan, hizmet odaklı bir şekilde ilçemize kazandırmış bulunmaktayız” dedi.

 






 

Son Güncelleme: 09.09.2016 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.