banner388

“Kadınlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz”

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kadınları desteklemek için her alanda çalışma gerçekleştiriyor.

“Kadınlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz”

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kadınları desteklemek için her alanda çalışma gerçekleştiriyor.

11 Haziran 2023 Pazar 20:28
“Kadınlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz”

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ücretsiz olarak verilen kurslara katılan kadınlar, bir yıl süresince yaptıkları el emeği ürünleri ‘Sanata Yolculuk’ sergisinde sergiledi. Kadınlara yönelik yapılan her çalışmaya büyük önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kadınlarımız yeter ki üretsin. Biz onlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, Paşa Konakları, Amisos, Millet Bahçesi ve Sadi Tekkesi’ndeki Aile Yaşam Merkezleri’nde her yıl yüzlerce kadına ücretsiz eğitim imkanı sunuyor. Bu yıl da 24 ayrı branşta eğitim alan 780 kursiyerin el emeği göz nuru ürünleri, Atakum Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Sanata Yolculuk’ sergisinde sergilendi. 3 gün süren sergiyi gezenler, el işi ürünlere büyük ilgi gösterdi.

Kadınlara yönelik yapılan her çalışmaya önem verdiklerini belirten Demir, “Biz, kadınlarımızın sosyal yaşamda daha fazla yer almalarını arzu ediyor ve bu çerçevede birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. 4 ayrı noktadaki aile yaşam merkezimizde birçok farklı branşta eğitimler veriyoruz. Eğitimlerin yansımasını ise düzenlenen sergimizde görüyoruz. Kursiyerlerimiz gerçekten birbirinden güzel ürünler hazırlamış. Kadınlarımız yeter ki üretsin. Biz onlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu kurslarımızın düzenlenmesinde Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Halk Eğitim Merkezlerimizin de katkısı büyük. Onlara da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.06.2023 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan Daş 2023-06-12 08:48:51

"Kadınlarımız yeter ki üretsin, biz onların ürettiklerini satmaları için yusuf ziyanın zihni şahinin verdiği meydandaki 1919 kadınlar çarşısı gibi yerleri yıkmak, ellerinden almak için varız." Milletimiz hiç unutmaz, 1 yıl sonra yine buna oy verir...

Avatar
mihran adıgüzel 2023-06-12 10:11:51

hadi ordan