banner388

İYİ’lerin Samsun açılışı yarın gerçekleşiyor

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, yarın gerçekleşecek olan İYİ Parti Samsun il binasının açılışına Genel Başkan Meral Akşener’in de katılacağını duyurdu.

İYİ’lerin Samsun açılışı yarın gerçekleşiyor

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, yarın gerçekleşecek olan İYİ Parti Samsun il binasının açılışına Genel Başkan Meral Akşener’in de katılacağını duyurdu.

26 Ocak 2018 Cuma 17:36
İYİ’lerin Samsun açılışı yarın gerçekleşiyor

Samsun haber - İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, düzenlemiş olduğu basın toplantısında yarın gerçekleşecek olan İYİ Parti Samsun il binasının açılışı için şunları söyledi: “İYİ’lerin Samsun’daki evi açılmaya hazırlanıyor. Bununla ilgili de biz açılışı yapmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelmek ve ilk önce sizin burayı gezmenizi arzu ettik. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, yarın açılışımızda olacak.”
 

İYİ Parti’nin kuruluşu ve işleyişinden bahseden de Süslü, “25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti, 11 Kasım 2017 tarihinde de genel merkezini açmış ve siyasi hayata ‘merhaba’ demişti. 8 Aralık tarihinde görevlendirildik ve Samsun’un kurucu başkanı olarak hizmet etmeye başladım. İlk önce ilçe teşkilat başkanlarının tespit edilmesi ve atanmasıyla ilgili çalışmalar başlattık. Şu ana kadar 16 ilçe başkanımızın ataması gerçekleştirildi, bir tek Havza ilçemize bir atama gerçekleştiremedik, onu da en kısa zamanda çözeceğiz” dedi.
 

“İYİ’lere yakışır şekilde hazırlandık”
 

Parti binasının oluşturulma sürecinden de söz eden Süslü, “Hem biz hem ilçe başkanlarımız milletimize hizmet edecekleri İYİ’lerin evlerini hazırlamaya başladılar. Daha sonra bu mekanı bulduk ve bu mekanda herhangi bir problem yaşamadan ama çok gizli yürüttüğümüz bir operasyonla burayı İYİ’lere kazandırmış olduk. Bütün altyapısı İYİ’lere yakışır şekilde hazırlandı ve Samsun’daki İYİ Partililerin ve Samsun’un hizmetine sunulmak üzere açılışa hazır hale getirildi.” Diye konuştu.


“Cumhurbaşkanlığı’nı kazanacak çalışmaları ortaya koyacağız”
 

Bugünün İYİ Parti için çok önemli bir gün olduğunu da vurgulayan Süslü, “Samsun’un ve Türkiye’nin tarihinin değiştirileceği, kararların alınacağı bir mekanın içerisindeyiz şu anda. 2019 yılında önce genel seçimlerde Samsun’da biz mührümüzü vuracağız, akabinde de Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde de İYİ Parti olarak meclis çoğunluğu ve Cumhurbaşkanlığı’nı kazanacak çalışmaları ortaya koyacağız.” Şeklinde konuştu.


Haber: Dilek Alabulut
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUN 2018-01-26 19:53:27

SAMSUN İYİ LİSTE İLE 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMA ŞANSINI GÖRÜYORUM. MEHMET ÇAKAR ADEM YILDIZ. NECMİ AKKOYUNLU GİBİ İSİMLER OLABİLİR.