banner388

İYİ Parti'den Samsun çiftçisine müjde

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, Samsun çiftçisine müjde verdi. 

İYİ Parti'den Samsun çiftçisine müjde

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, Samsun çiftçisine müjde verdi. 

18 Haziran 2018 Pazartesi 11:16
İYİ Parti'den Samsun çiftçisine müjde

Samsun haber - İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde Milletvekili Adayı Bedri Yaşar'ın verdiği müjde büyük ses getirdi.

Samsun'daki işsizliğin çözümünden kentin kalkınmasına kadar önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Yaşar, çiftçilere de müjde vererek "Hükümet maalesef çiftçinin derdine derman olacak çözümler yerine popülist politikalarla göz boyamaya çalışmaktadır. Gübre, mazot ve elektrik fiyatlarındaki artış herkesin malumu. 2017'de çiftçiye destekleme ödemesi 12,7 milyar TL olmuştur ancak kanuna göre yapılması gereken ödeme 30,4 milyar TL olması gerekirdi. Bu durum 2018 yılı için de değişmemiştir. Hükümetimiz adeta çiftçiden para kazanmaktadır" dedi.


Çiftçilerin ürünlerini değerinde satamadığını ifade eden "Çiftçimiz tarlalarını yıllardır ekip biçiyor fakat ürünlerini değerinde satamıyor. Bafra, Çarşamba, Terme ve bölgeye hizmet verecek dev entegre gıda tesisleri yapacağız. Çiftçi ürününü tarlasında toplayacak ve fabrikasında paketleyecek. Bu proje sayesinde çiftçinin net gelirinde en az 5 kat artış olacak. Havza ve Vezirköprü merkezli dev jeotermal sera kompleksleri yapacağız. Çiftçimizin her zaman yüzü gülecek. Hedefimiz Samsun'dan en az 1 milyar dolar tarım ürünleri ihraç etmek" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2018-06-18 16:17:32

Bu yüzdenmi köylüler çifciler arazilerini satıyorlar oğlan everecekler kız evlendirecekler arazi satıyorlar ulan çifci kan ağlıyor be ,