banner388

İşte Ömer Süslü ve İbrahim Özyer’in son durumu

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeninin her sabah sunduğu Uyan Samsun programına konuk olan İYİ Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Şadan Söylemez Saraç, yaşanan acı kaza ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı ile İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in son durumu ile ilgili bilgi verdi.

İşte Ömer Süslü ve İbrahim Özyer’in son durumu

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeninin her sabah sunduğu Uyan Samsun programına konuk olan İYİ Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Şadan Söylemez Saraç, yaşanan acı kaza ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı ile İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in son durumu ile ilgili bilgi verdi.

01 Haziran 2018 Cuma 11:46

Samsun haber –Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına katılmak için Samsun’dan yola çıkan İYİ Parti ekibi Kırıkkale Balışeyh mevkiinde kaza yaptı. Aracın içinde İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer, Milletvekili Adayı Önder Fatih Şenol, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recep Güleroğlu, aracı kullanan Vekil Adayı İbrahim Özyer’in oğlu Alper Özyer bulunuyordu. Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeninin her sabah 10.00’da sunduğu Uyan Samsun programına konuk olan İYİ Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Şadan Söylemez Saraç, yaşanan acı kaza ve Başkan Süslü ile Vekil adayı Özyer’in durumu ile ilgili bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Saraç, şu anda hepsinin hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

Başkan Süslü’nün son durumu

Başkan Süslü’nün son durumu ile ilgili bilgi veren İYİ Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Şadan Söylemez Saraç, “Başkan süslü, Gece 12 civarında ambulans ile Kırıkkale’den Samsun’a getirildi. Gelir gelmez Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alındı. Gece 2 gibi ameliyattan çıktı. Dün akşam en son aldığımız bilgilerde sol elinin parmaklarını oynatabildiğini öğrendik. Sağ elinde şu anda his kaybı var. Uzun bir tedavi süreci olacak. Eşi günde 3 defa yanına girebiliyor. Dün eşinden güzel bir haber aldık. Başkanımız dün Meral Akşener’in Çanakkale mitingini izlemek istemiş. Ömer Süslü’de geçici his kaybı var. Belki tedavi süreci uzun sürebilir ama Ömer başkan güçlü biridir ve en kısa sürede atlatacaktır” dedi.

Vekil Adayı İbrahim Özyer’in son durumu

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in Kırıkkale’de hala tedavisinin sürdüğünü söyleyen Başkan Saraç,  “Daha önce akciğer ameliyatı geçirdiği için solunumda sıkıntı var bu yüzden solunum cihazına bağlı tutuyorlar. Dün diyalize aldılar. Organlarında bir sıkıntı yok. Sadece kalçasında kırıklar var. Solunumu düzeldikten sonra ameliyata alınacak. Şu anda Kan değerleri normal ve bilinci açık. Vücudunda kırıklar olduğu için yola çıkmasına izin verilmiyor o yüzden hala Kırıkkale’de tedavisi sürüyor. İYİ Parti Samsun 1.sıra Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, İbrahim Özyer’in yanından ayrılmıyor. Kan değeri ve solunu biraz daha düzeldikten sonra önümüzdeki hafta Samsun’a getirilecek” şeklinde konuştu.

Recep Güleroğlu’nun son durumu

Recep Güleroğlu’nun son durumu ile ilgili bilgi veren Saraç, “Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recep Güleroğlu, dün Samsun’a getirildi. Kazada kafasını çarpmasının etkisiyle göçük oluşmuş. Ameliyata alındı ve şu anda durumu iyi. Ayağında da kırıklar var ve haal Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi sürüyor” diye konuştu.

“Kaza bizim hızımızı engelleyemez”

Arabada sadece Önder Fatih Şenol’un emniyet kemeri taktığını ifade Saraç,  “Sadece Fatih Beyin emniyet kemeri takılıymış ve o da şans eseri kaza yapmadan kısa bir süre önce takmış. Kaza bizim hızımızı engelleyemez. Ekiplerimiz sabah 11 den gece 2 ye kadar çalışıyorlar. İyi parti Samsun da iyi bir ivme yakaladı. Biz 9’da 9 diyoruz. Samsun ayağa kalktı. Her ne kadar farklı şeyler yansıtılmaya çalışılsa da işin aslı mitingimizden belliydi” dedi.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 02.06.2018 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 2018-06-01 13:38:27

Geçmiş olsun. Fakat hız konusunda rüyaya kapılmayın tavsiyemdir.

Avatar
Serkan 2018-06-01 23:01:49

Büyük geçmiş olsun!siz bence siyaseti bırakın tedavilerinize bakın siyaset erbabının elinde ve halk memnun

Avatar
iyi 2018-06-01 13:22:37

iyi partinin haberini yapıyorsunuz akp reklamının ne işi var haberde yazık ayıp ayıp

Avatar
vatan 2018-06-02 13:27:43

Ozan arif