banner388

OMÜ Turizm Fakültesinde mezuniyet heyecanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesi'nde ikinci kez mezuniyet heyecanı yaşandı.

OMÜ Turizm Fakültesinde mezuniyet heyecanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesi'nde ikinci kez mezuniyet heyecanı yaşandı.

01 Haziran 2018 Cuma 12:44
OMÜ Turizm Fakültesinde mezuniyet heyecanı

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde yer alan Turizm Fakültesi Hanife Aşçı Konferans Salonunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Açılış konuşmasını dönem birincisi Neslihan Gonca yaptı. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın ise fakülteyi Bafra ilçesine kazandıran Aşçı ailesine teşekkür ederek "Turizm gelecek yıllarda ülkemizin ekonomisi için önemli bir unsurdur. Sizlerin yaptığı çalışmalarda ülkemizin gelişmesinde çok önemli rol oynayacaktır. Bir yandan sektörün cazip olması size olan ihtiyacı arttıracaktır. Bu yüzden mesleğinizin ilk adımlarını attığınız bu günlerde, mesleğinizin aşaması için kendinizi geliştirmeniz gerekmektedir. Farklı kişilerin olduğu ortamlarda çalışacaksınız. O yüzden farklı kültürlere alışmak, onların açısından bakabilmek çok önem arz etmektedir. Bunun bilincinde olmanız gerekmektedir” dedi.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, “Sizler bir OMÜ mezunu olarak üzerinize düşen vazifenin sorumluğu bilerek daha farklı ortamlarda bizleri temsil edeceğinizi biliyoruz. Sevgili veliler, en kıymetlilerinizi 4 yıl önce bize teslim ettiniz. Bizler de bize teslim ettiğimiz noktada onlara akademik ve ahlaki anlamdaki değerlerine umarım değer katarak sizlere teslim ediyoruz. Biz sizlere emanetlerinizi çok daha değerli bir şekilde sizlere teslim ediyoruz” diye konuştu.

Daha sonra dönem birincisi Neslihan Gonca, simini okul kütüğüne çaktı. Törene katılan protokol ise dereceye giren öğrencilere hediye ve başarı belgelerini taktim etti. urizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın eşiliğinde yemin eden 28 öğrenci keplerini havaya attı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.