banner388

İlkadım Yaz Temposunda

İlkadım Belediyesi ilçede bulunan cadde ve sokaklarda başlattığı asfalt çalışmalarına süratle sürdürüyor

İlkadım Yaz Temposunda

İlkadım Belediyesi ilçede bulunan cadde ve sokaklarda başlattığı asfalt çalışmalarına süratle sürdürüyor

11 Temmuz 2016 Pazartesi 18:21
İlkadım Yaz Temposunda

İlkadım Belediyesi ilçede bulunan cadde ve sokaklarda başlattığı asfalt çalışmalarına süratle sürdürüyor
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçe genelinde başlatılan yol yapım ve onarım çalışmaları çerçevesinde Derebahçe Mahallesi’nde sıcak asfalt ve fırçalı beton kaldırım çalışması yapıldı. Bölgede yapılan çalışmaları mahalle sakinleri ile beraber yerinde gözlemleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, aynı zamanda vatandaşların istek ve önerilerini can kulağıyla dinledi. Derebahçe Mahallesi’nde  sürdürülen çalışmalarda ekipler 2 bin tok sıcak asfalt dökerken, 4000 metrekare de fırçalı beton kaldırım yapımı da bitti.
Tarihte bir ilk
Derebahçe Mahallesi’nin ilk kez bu tarz hizmetlern olduğunu belirten Derebahçe Mahallesi Muhtarı Sahiba Demirci, “Yapılaşmanın ve göçün büyük bir hızla sürdüğü Derebahçe Mahallemiz bir ilki yaşıyor. Bulvar yollarına benzer asfalt çalışmaları çarşı kaldırımları gibi kaldırımlarımız inşa ediliyor. Derebahçe Mahallesi tarihinde ilk kez bu şekilde hizmet alıyor. Allah İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’tan ve bu cadde sokakların yapılmasında emeği geçen tüm çalışanlarımızdan razı olsun. Tüm Derebahçe Mahallesi sakinleri adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.
2 bin ton sıcak asfalt
İlkadım ilçesinde geceli-gündüzlü çalıştıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Ramazan Bayramı tatilinin ardından İlkadım Belediyesi olarak bütün ekiplerimiz ile birlikte tekrar sizlerleyiz. Bugün Derebahçe Mahallemizde tüm ekibimiz ile beraber sıcak asfalt ve fırçalı beton kaldırım çalışmalarımızı yapımını gerçekleştiriyoruz. Sadece Derebahçe Mahallemizde değiliz, pekçok bölgemizde ekiplerimiz çalışmalarını devam ettiriyor. Bir yandan asfalt ve kaldırım çalışmalarımız sürerken diğer yandan da parke taş ile yol açma ve düzenleme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Halı saha çalışmalarımız ile yol, park çevre düzenleme çalışmalarımızla İlkadım hummalı bir çalışma içinde. Ve bizler vatandaşlarımız için konforlu bir yaşamın alt yapısını yapma noktasında ekiplerimiz ile geceli gündüzlü mücadelemizi veriyoruz. Derebahçemizi yeniliyoruz. Bu mahallemizde tüm kurumlarımızın alt yapı çalışmaları bitirildi, tamamen bitirilmiş olan bu çalışmaların ardından bizlerde üst yapı olarak toplam olarak 2 bin ton sıcak asfalt ve 4 bin metrekare fırçalı beton çalışmamızı tamamladık. Bu çalışmalarımız her gün daha da süratlenerek en uç köşede ki mahallerimize kadar sürdürülecek. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 11.07.2016 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.