banner388

Samsun'da Maganda Kurşunu

Bir düğünde anı fotoğrafları çekmekte olan 20 yaşlarındaki kameraman maganda kurşununa kurban gitti.

Samsun'da Maganda Kurşunu

Bir düğünde anı fotoğrafları çekmekte olan 20 yaşlarındaki kameraman maganda kurşununa kurban gitti.

12 Temmuz 2016 Salı 09:32
Samsun'da Maganda Kurşunu

Samsun'da dün akşam saatlerinde Çarşamba ilçesinin Kabaceviz Mahallesi’nde gerçekleşen olayda alınan bilgilere göre, mahallede düğün çekimlerini yapmakta olan Erhan Oruç, düğündeki bir şahıs tarafından havaya ateş açması ile başından ağır şekilde yaralandı. Olayın olduğu yere gelen sağlık ekipleri ile ilk önce Çarşamba'nın Devlet Hastanesi’ne daha sonrada Samsun'un Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan tedavisinden sonra yoğun bakıma alınan Oruç’un durumunun kritik olduğu bildirildi.Havaya ateş saçan şahısın olaydan bir süre sonra kaçtığı ve Çarşamba İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kısa zaman içerisinde yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Ele geçen bilgilere göre, bir kişinin havaya ateş saçtığı, kurşunun evin çatında bulunan demire çarparak Erhan Oruç’un kafasına isabet ettiği belirtildi. Meydana gelen olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 12.07.2016 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.