banner388

İlkadım Koronavirüse karşı hijyeni elden bırakmıyor

İlkadım Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda koronavirüse karşı hijyen ve temizlik denetimi gerçekleştirdi.

İlkadım Koronavirüse karşı hijyeni elden bırakmıyor

İlkadım Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda koronavirüse karşı hijyen ve temizlik denetimi gerçekleştirdi.

18 Mart 2020 Çarşamba 14:19
İlkadım Koronavirüse karşı hijyeni elden bırakmıyor


İlkadım Belediyesi ilçenin dört bir yanında yoğun dezenfekte işlemi başlattı. Umumi yerlerin geçici süre kapatılmasının ardından ilçe genelinde hizmet veren fırıncılara İlkadım Belediyesi Zabıta, Ruhsat Denetim ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafında korona virüsüne karşı hijyen ve temizlik denetimi yapıldı.
Ekipler tarafından ekmeklerin sağlığa uygun bir ortamda üretilip üretilmediği ve gramajların standartlara uygun olup olmadığı kontrol edildi. 

"MÜSAMAHA GÖSTERİLMEYECEK"

Denetimler sırasında ekiplerle birlikte incelemelerde bulunan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı, “Halkımızın sağlığını tehdit edecek tüm denetimleri önemseyerek yapıyoruz. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini sürdürüyor. Standartların dışına çıkan hiçbir esnafımıza müsamaha gösterilmeyecek. Ekmek ve unlu mamullerin satışının yapıldığı işletmeleri sürekli denetliyoruz. Özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecek. Özellikle halkın sağlığı konusunda titizlikle duran Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatları ile müdürlüğümüze bağlı tüm ekiplerimiz korona virüsüne karşı teyakkuzdayız. Halkın sağlığı için gereken tüm çalışmaları özveri ile gerçekleştireceğiz” dedi.


 

Son Güncelleme: 18.03.2020 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun55 2020-03-18 15:21:11

ilkadım belediyesinin yapmış olduğu denetimlerinden dolayı teşekkür ederiz umarım tüm iş yerlerini kontrol ederek şuan ki ülkemizde görilen corona virüsle karşı mücadele vatandaşlarında duyarlı olmalarını temenni ederim
TEŞEKKÜRLER İLKADIM
TEŞEKKÜRLER NECATTİN DEMİRTAŞ

Avatar
Kadir 2020-03-19 06:45:15

Zabıta ne eğitimi almış. Hangi yetki ile hijyen denetimi yapıyor.

Avatar
mrt 2020-03-19 12:39:41

tamm denetim yapın. yapana saygım sonsuz. ama şu haberde şu tırnak kontrolu resmini haber manşeti olarak koyan kişiyi sonuna kadar KINIYORUM.