banner388

 İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezin'den gıda yardımı 

 İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi, hayırsever vatandaşlardan gelen yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

 İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezin'den gıda yardımı 

 İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi, hayırsever vatandaşlardan gelen yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

29 Mayıs 2019 Çarşamba 19:09
 İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezin'den gıda yardımı 

Koordinasyon Merkezi Ramazan ayında ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmayı sürdürüyor. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerinin yanı sıra Kadın Koordinasyon Merkezine gelen talepleri değerlendiren Koordinasyon Başkanı Lütfiye Demirtaş, Kazımkarabekir Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibine gıda yardım paketini kendi eliyle teslim etti. Ramazan ayı boyunca bu yardımların devam ettiğini vurgulayan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, "Ramazan nedeniyle gıda paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Sosyal belediyeciliğin temel yapı taşı olduğu inancında olan başkanımızın talimatı doğrultusunda İlkadım ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımını yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. 

Yapılan yardımların artığını ifade eden Demirtaş, “Bizler İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzle koordineli olarak gıda yardımlarına Ramazan ayından sonra da ihtiyaç sahibi halkımıza dağıtmaya devam edeceğiz. Bu vesile ilen ben emeği geçen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye düşüncelerini ifade etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-05-29 19:35:56

Yapılan iş doğru ama şekil olarak yanlış buluyorum. İhtiyaç sahiplerini basın yoluyla rencide etmek hiç olmamış Lütfiye Hanım. Lütfen biraz dikkat diyorum. Hizmetlerimizden dolayı teşekkür ediyorum.

Avatar
Muhterem Muhteşem Harun 2019-05-29 20:09:18

Lütfen yardımlarınızı reklam aracı yapmayın. İnsanları rencide etmeyin. İnsanların zorunluluğunu fırsatçılığa dönüştürmeyin. Yinede Allah kabul eylesin.

Avatar
burak 2019-05-29 19:46:25

bunun reklamını yapmasaydınız çok daha güzel olurdu..

Misafir Avatar
merv 2019-05-30 10:22:52 @burak

Tamam. reklam yapmasa iyi olur ama. millete bunları göstermek lazım. sonra yalan dı dağıtılmadıydı gibi iftiralar atılır. birde teşvik edici dir. belki yardım yapmayı düşünen birisi bu haber doğrultusunda ilgilerle iletişime geçip yardım etmek isteyebilir. veya ihtiyaç sahibine yardımın ulaşmasını sağlayabilir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ugur ugur 2019-05-29 23:13:24

Vurun lan erkeklere vurun ülkede birinci sınıf insan yabancılar ikinci kadınlar 3. Sınıf erkekler oldu helal ya böyle ülkeye

Avatar
Samsun55 2019-05-30 10:40:09

çok güzel işler bunlar tebrikler.Alah razı olsun....