banner388

İlkadım'da korona denetimi

İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimlerini hafta sonu da yoğun şekilde sürdürdü.

İlkadım'da korona denetimi

İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimlerini hafta sonu da yoğun şekilde sürdürdü.

20 Eylül 2020 Pazar 15:47
İlkadım'da korona denetimi

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu korona virüs salgınına karşı iş yerlerinde ve düğünlerde alınması gereken önlemlere ilişkin denetim gerçekleştirdi. 

İlkadım ilçesinde korona virüs salgınına karşı mücadeleyi sürdüren İlkadım  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini restoran, kafe ve alışveriş merkezi, düğün gibi çok sayıda insanın bir araya geldiği noktalarda yoğunlaştırıldı. Denetimlerde, iş yeri sahiplerine almaları gereken önlemler tekrar hatırlatılırken gerekli önlemleri almayanlar hakkında cezai işlem uygulanacağını da belirtildi. Ekipler son dönemde aralarında  berber, çay bahçesi, internet kafe, bilardo salonu, ganyan bayinin bulunduğu çok farklı sektörlerden 250 iş yerinde denetim gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Esnafımız, vatandaşlarımız, alınacak önlemlere hep birlikte uyarsak sağlık çalışanlarımızın üzerindeki yükü hafifletip hep birlikte el ele verirsek virüsü yenebiliriz. Lütfen, tehlike geçinceye kadar hep birlikte mücadele edelim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adam 2020-09-20 19:05:04

Dün Belediye ye ait Yalı Çay Bahcesinde Liman Hastanesi arkasındaki çay bahcesinde çalışanlarda maske yoktu. İçerde kadınlı erkekli sigara içiliyordu ve içilmesine müsade ediliyordu. Rahatsiz olduk ailece çıktık oradan malesef.

Avatar
Hakan 2020-09-20 20:59:18

19 mayıs cay bahcesi kproona önlemlerine uymamakta gastecisniz ya namus seref timsaliniz ya haber yaparsınız