banner388

İlkadım'da Dolu Dolu Tatil

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumlarında yarıyıl tatili boyunca devam eden sosyal etkinlikler, öğrencilere dolu dolu bir tatil yaşattı. 

İlkadım'da Dolu Dolu Tatil

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumlarında yarıyıl tatili boyunca devam eden sosyal etkinlikler, öğrencilere dolu dolu bir tatil yaşattı. 

06 Şubat 2017 Pazartesi 15:56
İlkadım'da Dolu Dolu Tatil

Samsun Haber - İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumları yarıyıl tatili boyunca öğrencilerine hazırladıkları türlü etkinliklerle dolu dolu bir program sundular. Planlanan bu kış etkinlikletinin amacı teknolojik gelişmelerin çocuklar üzerinde yarattığı olumsuz etkilerden biri olan asosyalliği engellemekti. Program kapsamında şehitlik ziyareti, sinema gösterimi, voleybol, basketbol, masa tenisi turnuvaları, satranç turnuvası, kitap okuma etkinliği, Seyyid Kutbiddin ve İsa Baba Türbesi ziyaretleri gerçekleştirildi.

TEOG Sınavı Yapıldı

Etkinlikler esnasında birçok bilgiye yerinde ulaşan öğrenciler, güzel zamanlar geçirdiler, veliler ise bu etkinliklerin öğrenciler üzerinde oluşturduğu olumlu etkiler için öğretmenlere ve bu fırsatı veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ettiler. Etkinliklerin sonunda öğrencilerin seviyelerini belirlemek ve bilgileri taze tutmak amacıyla TEOG Deneme Sınavı yapıldı.

“Bilinçli bir nesil, başarılı bir gelecek”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise etkinlik hakkında şunları söyledi: “İlkadım Belediyesi olarak her yaştan ve her seviyeden öğrencilerimiz için açtığımız kurslarda eğitimin yanı sıra öğretime de oldukça değer veriyoruz. Kurslarımızda düzenlediğimiz sosyal etkinliklerle özellikle minik öğrencilerimizin dini duygularını geliştirmek, vatan sevgisini aşılamak ve sosyal bir birey olmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bilinçli bir nesil mutlaka ve mutlaka başarılı olacaktır. Çünkü bilinçli bir nesil içerdeki ve dışarıdaki düşmanlarına asla yenilmeyecektir.”

İLKEM Eğitim Kurumlarında ana sınıfından başlayarak yıl içerisinde 610 öğrenciye eğitim ve öğretim verilmekte. 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri için okul müfredatında ki tüm dersleri kapsayan okul derslerine takviye kursu, 8. sınıf öğrencileri için TEOG kursu, lise son sınıf ve lise mezunları için YGS ve LYS hazırlık kursları veriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.