banner388

İlkadım Belediyesi genç çiftin yuvasını kurdu

İlkadım Belediyesi vatandaşlardan aldığı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

İlkadım Belediyesi genç çiftin yuvasını kurdu

İlkadım Belediyesi vatandaşlardan aldığı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

02 Şubat 2020 Pazar 16:23
İlkadım Belediyesi genç çiftin yuvasını kurdu

GENÇ ÇİFTE DESTEK

Gönüllü olarak yapılan yardımları bizzat ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Lütfiye Demirtaş, hayırsever vatandaşın direktifleriyle yeni evlenecek olan ve hiç eşyası olmayan genç çifte ulaşarak evi koltuk takımı, yatak odası, bebek odası, halı, perde ve diğer eşyalarla doldurdu.

Lütfiye Demirtaş, yapılan yardımlarla ilgili şunları dedi: “Araştırmalar sonrasında genç çiftimizin gerçekten ihtiyaç sahibi olduklarını tespit ettik. Hayırsever vatandaşlardan aldığımız eşyaları kendi atölyemizde yenileyerek genç çiftimize kuracakları sıcak yuvalarında bizimde katkımız olsun istedik. Ben bu vesile ile eşyalarını bağışlayan hayırseverlere ve genç çiftin yuvasını kurmaya vesile olan hayırsever vatandaşıma ve bize en büyük destekçimiz olan İlkadım Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

"GÖNÜLLÜ BELEDİYECİLİK"

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise yapılan yardımlarla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Sadece klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkımızın günlük hayatının her alanında her anında var olmayı arzuluyoruz. Belediyemizin sosyal yönünü hem yardım faaliyetleriyle hem de uyguladığımız onlarca projeyle güçlendiriyoruz. Yardımlarımızın gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamaya yönelik inceleme araştırmalarımızı disiplin içinde hayata geçiriyoruz. Burada tamamen gönüllülük esasına dayanarak çok anlamlı olan imece usulü yardımlar ile hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü oluyoruz. İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezimiz ve mahalle muhtarlarımızın da hassas takibi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar tespit edilerek hem maddi hem de manevi destek sağlıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda sosyal yardımlara bütçeden önemli bir pay ayrıldık. Gerçekleştirilen hizmetlerle İlkadım ilçemiz değişim süreci yaşarken, bunun yanında sosyal belediyecilik anlayışını da geliştirerek, nerede ihtiyaç sahibi bir aile var ise oraya koşuyoruz”.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımBelediyeSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.