banner388

Bu birliktelik bizi  şampiyon yapacak 

 Yılport Samsunspor, kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, zorlu Tarsus deplasmanından da galibiyetle ayrıldı.

Bu birliktelik bizi  şampiyon yapacak 

 Yılport Samsunspor, kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, zorlu Tarsus deplasmanından da galibiyetle ayrıldı.

02 Şubat 2020 Pazar 17:07
Bu birliktelik bizi  şampiyon yapacak 

Yılport Samsunspor, kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, zorlu Tarsus deplasmanından da galibiyetle ayrıldı. Taraftarlar ve futbolcular arasındaki birliktelik görüntüleri rakiplere büyük korku veriyor. 
Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, son haftaların flaş takımı Tarsus İdman Yurdu karşısında 1-0 geriden gelmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekibin galibiyet serisine devam etmesi taraftarları da fazlasıyla memnun ediyor. Tarsus İlçe Stadı'nı maç sonunda 'ŞAMPİYON SAMSUNSPOR' sesleri inletirken; takım ve taraftar arasındaki bu birliktelik ise rakiplere büyük korku vermeye devam ediyor. 

ŞAMPİYON SAMSUN OLACAK 

Samsun'dan yüzlerce kilometre uzaklıktaki deplasmana giderek takımlarına büyük destek veren kırmızı beyazlı taraftarlar, futbolcu ve teknik ekibi adeta bağırlarına bastılar. Maçın başından sonuna kadar sabırla takımlarına destek olan Samsunsporlu taraftarlar, atılan gollerde büyük bir sevinç yaşadılar. Hakemin son düdüğünün ardından Samsunsporlu futbolseverlerin yer aldığı deplasman tribününde adeta bayram havası yaşandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 02.02.2020 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2020-02-02 18:18:15

Bırakın kardeşim takım top oynamıyor kaç haftadır birliktelik olsa ne yazar takım top oynasın top futbolsuz nereye kadar gidecek

Avatar
Aferin çekirge bu seferde zıpladın. 2020-02-02 20:52:14

Manisa averajinida düzeltti. Bir beraberlikte liderlikte gidiyor. Tek hedef manisayı yenip yolumuza devam etmek. Artık seyirci olarak biz çikar oynariz. Bu futbol degil oyun iyi degil sistem yok. Herkesin form dusuklugu var

Avatar
Hasan Subaşı 2020-02-02 18:04:04

Çekirge bir iki zıplıyor.Maisa,Sancaktepe,Sarıyer maçlarınds duvara toslaya biliriz.Oynanan Futbol çok kötü bazı oyuncular Ssmsunspor formasını hak etmiyor.Saglama Tarsusta isyan eden Köse yazarları vardı.Bu mactan galip gelemese idik Hoca yerden yere vurulacaktı yinede yazarların ortak görüsü Hocaya elestirileri var.

Avatar
samsun 2020-02-03 10:54:42

bu takım yanlışlıkla çıkarsa çıkar taraftara yazık maçıda zaten yanlışlıkla yendik nokta

Avatar
takipçi 2020-02-03 12:29:23

bu sevinç karesinin içinde yer almayan futbolcular tek tek tesbit edilip thiç vakt kaybetmeden kulüple ilişiği kesilmelidir.

Avatar
SÖZÜN BİTTİĞİ NOKTADAYIZ. 2020-02-03 12:39:35

SİZİ ÇOK SEVİYORUZ TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR. AMA SAMSUNSPORU DAHA ÇOK SEVİYORUZ. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN. SADECE İYİ FUTBOL İSTİYORUZ. KOCAMAN PROFESYONEL PARASINI ALAN İNSANLARSINIZ.. BU SENEYEDE YAZIK ETMEYİN. BİZE GÜNAH.