banner388

İbrahim Şahin: El ele verip güçlü olmalıyız

Samsun Valisi İbrahim Şahin, muhtarlarla yaptığı toplantıda, "16 Nisan Pazar günü referandum var. Referandum bir tercih ama bildiğiniz bir siyasi parti seçimi değil. Mutlak suretle el ele vereceğiz ve güçlü olacağız. Güçlü olmak zorundayız" dedi.

İbrahim Şahin: El ele verip güçlü olmalıyız

Samsun Valisi İbrahim Şahin, muhtarlarla yaptığı toplantıda, "16 Nisan Pazar günü referandum var. Referandum bir tercih ama bildiğiniz bir siyasi parti seçimi değil. Mutlak suretle el ele vereceğiz ve güçlü olacağız. Güçlü olmak zorundayız" dedi.

07 Nisan 2017 Cuma 14:51

Samsun Haber - Samsun Valisi İbrahim Şahin, Tekkeköy ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Referandum süresi ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Mutlak suretle el ele vereceğiz ve güçlü olacağız. Güçlü olmak zorundayız" şeklinde konuştu.


Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptığı konuşmada "16 Nisan Pazar günü referandum var. Referandum bir tercih ama bildiğiniz bir siyasi parti seçimi değil. Bazı siyasi partiler düşüncelerini ‘evet’ bazıları da ‘hayır’ yönünde değerlendiriyor. İçinizden ‘evet’ diyenleriniz de olacak, ‘hayır’ diyenleriniz de olacak. Biz onlara saygı duyuyoruz. Bir vali olarak biz olayın daha çok güvenlik boyutuna bakıyoruz. Sulh içerisinde, herhangi bir kavga, gürültü olmaksızın bu referandumu en güzel şekilde atlatırız inşallah. 17 Nisan sabahı Türkiye, ‘evet’ de çıksa ‘hayır’da çıksa artık farklı bir güne uyanacağız. Onun için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Ülkemizin geleceği, selameti için güçlü olursak seslerini çıkaramazlar. Ama zayıf olursak bizi sürekli bir taraftan öbür tarafa tokatlarlar. Onun için de güçlü olmanın yolu, el birliği ile dayanışarak hareket edeceğiz. Türkiye’nin bu anlamda gücünü hem hissettirmesi hem de güçlü olması gerekiyor. Sadece böyle kuru kuruya sahte pehlivanlar gibi de değil tabii ki. Bizim bu toplantılardan muradımız, verimli olmasıdır. Belki diğer illerde valiler de muhtemelen yapmak zorundalar. Yapıyorlar mı bilmiyorum. Yapıyorlarsa da kendilerine, yapmıyorlarsa da kendilerine. Eğer yapıyorlarsa bile bu tarz verimli bir toplantı yaptıkları kanaatinde değilim. Çünkü çoğu yerde valiler ile belediye başkanları bir araya gelemiyor. Bir araya geliyorlarsa da bürokratlar arasında bir uyum yok. Biz burada bir sürü eleştirilere rağmen başkan beyle katılıyoruz. Sizin yanınızda biz birlikte hareket ettiğimizde, ben atanmış, başkanımız seçilmiş böyle daha güçlü bir şekilde karşınızdayız. Beraber olduğumuzda aynı istikameti daha güçlü yürüyeceğiz. Türkiye’nin durumu bu. Mutlak suretle el ele vereceğiz ve güçlü olacağız. Güçlü olmak zorundayız" dedi.

Son Güncelleme: 07.04.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.