banner388

Hisarcıklıoğlu: “Allah bir ova vermiş sizlere kuru dalı dikse yeşeriyor”

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bafra Ticaret Borsasının 25. Kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen “Türkiye'nin Ekonomik Geleceği" konferansına katıldı.

Hisarcıklıoğlu: “Allah bir ova vermiş sizlere kuru dalı dikse yeşeriyor”

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bafra Ticaret Borsasının 25. Kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen “Türkiye'nin Ekonomik Geleceği" konferansına katıldı.

15 Ağustos 2017 Salı 21:50
Hisarcıklıoğlu: “Allah bir ova vermiş sizlere kuru dalı dikse yeşeriyor”

Samsun Haber-Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, oda çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, katıldığı konferansta Bafra halkının bu kadar bereketli topraklar içerisinde yaşadıkları için Allaha şükretmeleri gerektiğini söyledi.


 
Açılışta konuşan Hisarcıklıoğlu: “Bafra’ya baktığınız zaman ovasıyla, toprağıyla, insanıyla farkını göstermektedir. Allah’ın en büyük şanslı kullarından birisi de sizlersiniz. Niye şanslıyız derseniz Allah bir ova vermiş sizlere kuru dalı dikse yeşeriyor. Bir de benim geldiğim memlekete baksanız Kayseri’nin ilçelerine bakın, bir de Samsun’un Bafra ilçesine bakın. Allah size böyle güzel bereketli hem iklim vermiş hem toprak vermiş. Her tarafından bereket fışkırıyor. Yatın kalkın Allah’a şükredin. Ben diyorum ki Kayseriliye 5 vakit namaz farzsa, Bafralıların 5 vakit şükür namazı kılması lazım ki ancak öyle kurtarır” ifadelerini kullandı.

"Bafra’ya da bir okul"

TOBB’nın ’81 ilde 81 okul’ projesi kapsamında samsunda bir okul açılışı yapılacağını, ardından bu proje bittikten sonra 160 ilçede de okul yapacaklarını ve bu ilçelerden bir tanesinin Bafra olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, şu ifadeleri kullandı : “Samsun’da yaptığımız okulun açılışını yapacağız. 81 ilimiz bittikten sonra 160 ilçemizde de birer tane okul yapacağız. Bunların içerisinden bir tanesi de Bafra’da olacak. Burada ödül alacak her kardeşimi yürekten kutluyorum. Ödül almayan kardeşlerimi de kutluyorum. Çünkü Türkiye’de son 1 senede yaşadıklarımız dünyada herhangi bir ülkede yaşansaydı hayatta ayağa kalkamazlardı. Biz birlik ve beraberlik sayesinde tekrar ayağa kalktık.”


Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar katılımlarından dolayı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdiler. Bunu yanında 2016 yılı, üyeler arası tescil işlem hacmi sıralamasında ilk 5’e giren üyelere ödülleri verildi. Ayrıca aynı yılda yüksek gelir vergisi veren iş adamlarına da hediyeler verildi. Akabinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da başkalara tobb kültür hizmeti olan Dede Korkut kitabını hediye etti.

Son Güncelleme: 15.08.2017 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-08-16 05:32:19

NE EKERSEK BİTERDİ İŞGAL OLANA KADAR,Bina bahçelerimize eker toplar semaver yakar sefa yapardık ,açık hava barı oldu Atakum ve Büyükşehir bld, şikayet ettik yargı dediler verdik yargıtay yık dedi 2011 de yıkılmadı 2015 de diğer bahçede 25 yıl önce diktiğim bitkiler sökülüp işgal oldu yine şikayet yargı dediler kaymakam sn BAKOĞLU luda kazandık ne yaptınız. kadehlerle 100 lerce insan fasıllarla sefa yapıyor,fasıl müziksiz olmaz iki bld çevre md.lüğü canlı müzik ruhsatı verdi kapalı yalıtımlı diye sokağın ortasına duvarsız çatısız,açık alandada içki ruhsatı tezatlığa bakın,şikayete binaen emniyet amiri sn Vedat bey iptal edin dedi 110.00 olan saati 1.30 yaptılar 861 sayılı kararla,verdiğimiz vergiler yol su şikayetler ceza olarak geri döndü telore edenler bana ahlakdan bahsedemez ses bir kmden duyuluyor evin heryeri kapalı içerde cehennemi yaşıyoruz yıllarca 02 lere kadar MÜLKİ AMİRLERE HAKLARIMIZI HARAM ETTİK İLAHİ ADALETE VERDİK ZAMAN AŞIMI YOK TECELLİ EDER,VİJDANLARI RAHATMI ACABA

Avatar
Rıfat 2017-08-15 22:25:07

Rıfat bey biz sukretmesine şükrediyoruz da mazot gübre ilaç masrafları ne olacak? Emeğinin karşılığını alamadiktan sonra neden boşuna zahmet çekelim?

Avatar
kubilay türkyılmaz 2017-08-16 10:43:56

tamam doğru söylüyorsun her taraftan bereket fışkırıyor ama çiftçi kan ağlıyor. Bu çelişkinin sebebi nedir acaba?