banner388

Manisa mesaisi sürüyor

Samsunspor, Cuma akşamı ligde konuk olacağı Manisaspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Manisa mesaisi sürüyor

Samsunspor, Cuma akşamı ligde konuk olacağı Manisaspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. 

15 Ağustos 2017 Salı 22:03
Manisa mesaisi sürüyor

Samsunspor Haber - Teknik direktör Alpay Özalan yönetiminde yapılan çalışmaya tam kadro katılan kırmızı beyazlı oyuncular, istekli ve hırslı görüntüleriyle dikkat çektiler. Nuri Asas Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra 5 e 2 orta oyunu ile devam eden antrenmanda teknik direktör Alpay Özalan, oyuncularına dar alanda pas çalışması yaptırdı. 

MORALLER YERİNDE

Futbolcularının antrenmanlardaki başarılı görüntüsü camiada yüzlerin gülmesine neden olurken teknik direktör Alpay Özalan, Cuma akşamı oynanacak Manisaspor maçında oyuncularına uygulayacakları oyun sistemi üzerine varyasyonlar yaptırdı. Samsunsporlu taraftarlarında takip ettiği antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Kırmızı beyazlı ekibin, yarında çalışmalarını kaldığı yerden sürdüreceği açıklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.