banner388

Hayatlarında ilk kez deniz gördüler

Samsun'da hayatlarında hiç deniz görmeyen 105 öğrenci gemiyle deniz turu attı.

Hayatlarında ilk kez deniz gördüler

Samsun'da hayatlarında hiç deniz görmeyen 105 öğrenci gemiyle deniz turu attı.

11 Mayıs 2018 Cuma 18:49
Hayatlarında ilk kez deniz gördüler

Deniz Temiz Derneği (TURMEPA), denizlerdeki kirliğin azaltılmasına yönelik olarak yaptığı etkinlikler kapsamında hayatlarında hiç deniz görmemiş ya da denize açılmamış çocuklar için deniz turu düzenlendi. Etkinlik kapsamında Samsun'da kırsal mahallelerde yaşayan ve hayatlarında hiç deniz görmemiş 105 öğrenci gemiyle deniz turu attı.

Büyükşehir Belediyesine ait Samsunum1 gemisiyle denize açılan çocuklar unutulmaz anlar yaşadı. 

Etkinlik hakkında bilgi veren Deniz Temiz Derneği Samsun Proje Koordinatörü Damla Balçık, "Ayvacık Atatürk İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinden 105 kişi ile etkinlik düzenledik. Hiç denizi görmemiş, denizi görmüş dahi olsa denize hiç açılmamış öğrencilerle denize açıldık. Samsun Büyükşehir Belediyesine ait Samsunum1 gemisiyle tur attık. Derneğimizin Samsun Şube Başkanı da eski Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz. Onun destekleriyle bu etkinliği gerçekleştirdik. Turda öğrencilere denizle ilgili bilgiler, atıklar ve suların temiz tutulması hakkında bilgiler verdik. Amacımız denizlerimizin temiz olması" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burakk 2018-05-12 02:37:17

biraz da bu memleketin kendi öz evlatları için yapılan güzel şeyleri görelim dmi