banner388

"Hafızalarda sıfırlamaya geliyoruz"

Yaptığı basın açıklamasında CHP Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Av. Arzu Sabuncu, " 24 Haziran sabahı 16 yıldır yaşattıkları kabus dolu günleri vatandaşlarımızın hafızasında sıfırlamaya geliyoruz" dedi.

"Hafızalarda sıfırlamaya geliyoruz"

Yaptığı basın açıklamasında CHP Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Av. Arzu Sabuncu, " 24 Haziran sabahı 16 yıldır yaşattıkları kabus dolu günleri vatandaşlarımızın hafızasında sıfırlamaya geliyoruz" dedi.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 17:30
"Hafızalarda sıfırlamaya geliyoruz"

Samsun haber - Av. Arzu Sabuncu Yaptığı basın açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Sabunu, "AKP'NİN 16 yıllık iktidarında günden güne ülke ekonomisinin bozulan gidişatını örtmeye çalışarak, erken seçim kararını almış ve suçlarını tek tek delillendirmişlerdir. Yolsuzluklarını, hırsızlıklarını ve birçok kirliliklerini hukuku da kirletecek kapatmaya çalışmışlardır. Kendilerini güvende tutmak için hukuk devletinin içini boşaltarak, gerçek suçluların dışarıda gezmelerine, sırf inandığı için kimse kandırılmış sayılmamış kendin muhalif olan her sesi susturmaya çalışmışlardır" diye konuştu.

"Atatürk'ün doğduğu şehir Samsun'dan geliyoruz"

Atatürk'ün doğduğu şehir Samsun'dan geldiklerini söyleyen Sabunu, "Sizi Ulu Önder Atatürk'ün 'Geldikleri Gibi Giderler' sözüyle uğurluyoruz. Devleti sıfırlayacağız diyenleri 17-25 Aralık'a paraları sıfırladıkları gibi, biz de 24 Haziran sabahı 16 yıldır yaşattıkları kabus dolu günleri vatandaşlarımızın hafızalarda sıfırlamaya geliyoruz. Karadeniz'i gözbebeği, ülkemizin kurucusu, Atatürk'ü doğduğu şehir Samsun'dan geliyoruz" şeklinde konuştu.

"Geldikleri Gibi Giderler"

Atatürk'ün sözü ile AKP'ye seslenen Sabuncu, "Sahipsiz bıraktığınız Samsun'umuza kurtuluş mücadelesi ruhuna can vererek geliyoruz. Sizi Ulu Önder Atatürk'ün 'Geldikleri Gibi Giderler' sözüyle uğurluyoruz. Bir kadın olarak değerlerimizi korumak için bu yüce çatı altında Milletvekili Aday Adaylığımın ülkemize, güzel Samsun'a ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-05-02 21:56:31

Sizi sonuna kadar destekliyoruz,bu Ülke bu korku İmparatorluğundan 25 Haziranda kurtulacaktır.

Avatar
hım 2018-05-02 17:55:56

nedense konuşma oluyor ama secilip icrata gelince ortalarda olmuyorsunuz samsun bu yüzden gelişmiyor...

Avatar
Hasan Yılmaz 2018-05-03 11:34:00

Terme'den yetişen kızımıza şehrimiz sahip çıkmalı ki geldiği yerde o da şehrine sahip çıkabilsin.

Avatar
Arya 2018-05-03 02:47:12

Siz çook daha konuşursunuz Avukat hanım sizin işiniz Konuşmak bizim işimiz yola devam etmek