banner388

Türkiye'nin konuştuğu olayı çeken Samsunlu öğrenci anlattı

Samsun'da tramvayda adeta insanlık dersi verilen olayın görgü tanığı olan Samsunlu lise öğrencisi Emre Enes Köse o anları anlattı.

Türkiye'nin konuştuğu olayı çeken Samsunlu öğrenci anlattı

Samsun'da tramvayda adeta insanlık dersi verilen olayın görgü tanığı olan Samsunlu lise öğrencisi Emre Enes Köse o anları anlattı.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 17:35
Türkiye'nin konuştuğu olayı çeken Samsunlu öğrenci anlattı

Samsun haber - Samsun'da tramvayda yolculuk yapan bir genç ayakkabısı olmayan küçük çocukla sohbet etmeye başladı.

Ayakkabısı olmayan çocuğa kendi ayakkabılarını veren genç bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

Olaya tanıklık eden Samsunlu lise öğrencisi Emre Enes Köse ise fotoğrafları çekerek sosyal medyada paylaştı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve SAMULAŞ görevlilerinin teşekkür etmek için ismi öğrenilemeyen gence ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Emre Enes Köse o anları anlatarak, "Atakum’da tramvaya bindim. Samsun istikametine giderken 2 çocuk tramvaya bindi. Göçmen olduklarını zannediyoruz. Birisinin ayakkabısı yırtıktı. Diğerinin de hiç ayakkabısı yoktu. Tramvaydakiler onlarla muhabbet etti. Nereden geldiklerini filan sordu. Sonra bir ağabey geldi. Ayakkabısını çıkartarak çocuğa giydirmek istedi. Çocuk ilk başta kabul etmedi. Sonra ısrara dayanamayarak ayakkabıyı giymeyi kabul etti. Hava da yağmurluydu. Ayakkabısını veren ağabey, yoluna yalın ayak devam etti. Olayı görünce fotoğraflarını çekmek istedim. Çok güzel bir olaydı, ölümsüzleştirmek istedim. Kendime ait sosyal medya hesabımda paylaştım. Bir anda fotoğraflar yayılarak gündem oldu. Ağabeyin ayakkabısını çocuğa verdiği anda herkes duygusallaştı” dedi.


 

Son Güncelleme: 03.05.2018 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-05-02 17:57:49

Birileri elindeki avucundaki neyi varsa veriyor. Birileride doymak bilmiyor Saray’larda yaşıyor. Yiyor içiyor israfın dibine vuruyor Allah ıslah etsin. Gözlerinden öperim çocuk.

Misafir Avatar
Cemal kaptan 2018-05-02 18:30:35 @Cemal

Birileri oturduğu yerden her habere yorum yazıyor birileri de öyle işte

Beğenmedim! (13)
Avatar
Rıza 2018-05-02 20:56:43

Sen adamın dibisin sana ne denilebilir ki.Görün başımızdaki zatlar sizde doymadan hala milleti sövüşleyin garibanın cebindeki üç kuruşa göz dikin.

Avatar
Nevrim 2018-05-02 22:35:40

Cemal doymaz bunlar bizde oy verdik ama zamanında yol yaptılar diye. Meğer ne yollar bilirmiş bizimkiler. Uzanlara çöktüler, cemaat ve fetönün 50 millardolarina çöktüler sattılar neyimiz varsa gene doymadilar. Bu hareket reklam bile olsa güzel örnek aferin çocuk sana

Avatar
Okur 2018-05-02 23:41:47

Ayakkabiyi verende gocmene benziyor. Dusenin halinden dusenler anlar...

Avatar
Samsun’un sesi 2018-05-03 00:31:22

O çoçuğa Samsun’da o kadar ekmek yiyen avmlerde ulusal firmalar var bi tanesi ben çıkim verim demez ama delikanlı kardeşimiz ayakkabısız yağmurda yüremeyi bile 1 dk düşünmemiş Samsun’a böyle adamlar hizmet etmeli almayı değil vermeyi bilen

Misafir Avatar
okoca 2018-05-03 00:45:57 @Samsun’un sesi

sosyal devlet ne demekdir öğren öncelikle, o şirketler hayır kurumları değil onların kendi sorumlulukları var, sen vereceksin o şirketlerin maaşlarını 1 ay sorun olursa?
sorunun kökü devletin başı. turkiye cumhuriyeti vatandaşlarına refah seviyesi sağlayamıyorsa sosyal devletin gereklilliklerini yerine getirmiyorsa, büyümemeli, ürememeli, boş işlerle uğraşmamalı, halkı da akıllı olmalı aklını başına almalı.. kimseyle sidik yarıştırmamak, boyunun ölçüsünü bilmek, yarınını planlamak ve düşünmek gerekir, "KENDİNİ KANDIRMADAN", bu vakte kadar kandırıldık hala daha uyuyoruz, sonrada kalkıp niye onlar bunlar şunlar yardım etmiyor diyorsunuz komiksiniz..

Beğenmedim! (2)
Avatar
okoca 2018-05-03 00:01:17

başımızdakilerin ayıbı, kusuru, ve bu fakirliği tüm topluma maal etmiş durumdalar,
elimizdeki avcumuzdakide tükenince bize kim yardım edecek??

Avatar
murat 2018-05-03 07:35:27

Allah senin gibileri eksik etmesin

Avatar
kral 2018-05-03 09:45:48

Bazen en ufak iyilikler cennetin kapısını aralar. Hacca gitse bu sevabı alamazdı.Allah razı olsun o kardeşimizden. Rabbim onu hiç bunaltmasın.