banner388

Gece Gündüz Çalışıyoruz

Osman Genç, “Ülkemizin gücüne daha fazla güç katabilmek, ülkemizi hedefine ulaşması amacı ile gece gündüz demeden çalışıyoruz ve üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Gece Gündüz Çalışıyoruz

Osman Genç, “Ülkemizin gücüne daha fazla güç katabilmek, ülkemizi hedefine ulaşması amacı ile gece gündüz demeden çalışıyoruz ve üretmeye devam ediyoruz” dedi.

11 Temmuz 2016 Pazartesi 16:43
Gece Gündüz Çalışıyoruz

Her hafta Pazartesi günü başkan yardımcıları ile beraber birim müdürleride dahil haftalık olarak  toplantılar  yapan Canik Belediyesi Başkanı olan Osman Genç, bu hafta yaptığı toplantıda, devam etmekte olan ve yapılacak olan bütün hizmetlerin değerlendirmesinin dışında, birim müdürlerinden de Ülkemizin geleceği hakkında daha da fazla çalışmalarını istedi. Yapılan toplantı sırasında Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerine yönelik olarak konuşma yapan Başkan Genç, "Yeni Türkiye’nin inşasında olduklarını bu zaman süresinde hepimiz daha çok çalışmalıyız. Hepimiz milletimizin hizmetkarlarıyız. Bu anlayış içerisinde 12 yıldır şehrimiz için hizmetler ettik ve etmeye devam ediyoruz" dedi.



“ÖZELLİKLE SAHADA OLMALIYIZ

Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Başbakan Binali Yıldırım’ın bir taraftan terör üyeleriyle mücadele içindeyken, diğer taraftan da yeni bir yılın başında Türkiye'yi çok daha güçlü olacak şekilde hamleleri gerçekleştirebilmek amacı ile  gece gündüz demeden çalıştığını özellikle belirten  Genç, "Şu kritik dönemde ülkemizde olan gelişmeleri uzaktan uzağa izleyen değil, bizzat bizler sahada olmamız gerekiyor. Belediye olarak 12 senedir Türkiye'nin değişim ve dönüşümüne büyük oranda destek vermekteyiz. Fakat bu destek bile az. Ülkemizde, bütün insanlarımızın enerjisine, desteklerine ihtiyacımız var" diye konuştu.

''KARINCALAR GİBİ SU TAŞIYORUZ''
Samsun'da yapılan Yeni Türkiye Yolunda konferansı ile  yapmış oldukları eğitim, kültür, kentsel dönüşüm için yatırımlar ile beraber Yeni BirTürkiye için en fazla destek vermeiş olan belediye olduğunu belirten Başkan Genç, "Türkiye için şu önemli sürede zaman zaman yaptığımız ulusal ve uluslararası projelerle, gerekse ‘Yeni Türkiye Yolunda’ toplantılarla beraber Cumhurbaşkanımız ile Sayın Başbakanımıza büyük destek vermekten guru ve onur duymaktayım. Her bir bu süreç içerisinde daha da fazla etkin olmalıyız. Daha fazla insanımıza ulaşarak, ülkemiz, geleceğimiz birde çocuklarımız için çok büyük önem taşıyan meseleleri, Türkiye Vizyonunu her taraftan anlatmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızla beraber daha çok istişare yapmalı ve gitmiş olduğumuz yerlerde Yeni Türkiye Yolunda neleri yapmamız lazım halkımızla paylaşmalıyız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.07.2016 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.