banner388

Gaziden Başkan Togar'a ziyaret

15 Temmuz gazisi Abdurrahman Kafkas, Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret etti.

Gaziden Başkan Togar'a ziyaret

15 Temmuz gazisi Abdurrahman Kafkas, Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret etti.

09 Mayıs 2017 Salı 11:37
Gaziden Başkan Togar'a ziyaret

Samsun Haber: 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde Külliye önünde uçak savar tarafından açılan ateş sonucu yaralanan Abdurrahman Kafkas, Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret etti.

15 Temmuz gazileri arasında yer alan Abdurrahman Kafkas açıklamalarında, "15 Temmuz gecesi darbe girişimini duyar duymaz hemen sokağa çıktık ve külliye önüne gittik. Külliye önünde uçak savardan açılan ateş esnasında yaralandım. Rabbim bana gazi olmayı nasip etti. Bacaklarıma 22 adet şarapnel parçası isabet etti. Bunların 2 tanesini çıkartabildiler 20 tanesi hala bacaklarımda. Yaralandıktan sonra 4 ay tedavi gördüm. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

TOGAR, "GURUR DUYUYORUM"

Abdurrahman Kafkas'ın ziyaretinden büyük gurur ve onur duyduğunu dile getiren Hasan Togar, "15 gazimiz Abdurrahman Kafkas o gecesi yaşananları bir bir anlattı. Kardeşimiz gibi darbe kalkışmasına karşı vatandaşlarımı; devletini, milletini, bayrağını ve demokrasisini korumak adına meydanlara çıktı. Memleketi için tanklara, uçaklara, mermilere, bombalara karşı kendini siper etti. Ülkemizin kaderini değiştirecek olan o gece göğsü iman dolu genç yaşlı, kadın erken vatan sevdalılarının dik duruşu neticesinde demokrasi zaferi olarak tarihin sayfalarına işlendi. 15 Temmuz şehit ve gazilerine çok şey borçluyuz. İşte o kahraman gazilerimizden biriside Abdurrahman Kafkas kardeşimiz. Kardeşimize ziyaretinden ve rengini şehitlerimizin kanından alan al bayrağımızın bulunduğu nakış işlemeli tablo hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah dirliğimizi, birliğimizi bozmaya çalışan şer odaklarına, iç ve dış tehdit unsurlarına ve tüm düşmanlarımıza fırsat vermesin" dedi.

Son Güncelleme: 09.05.2017 12:47
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.