banner388
banner390
banner410
banner408

Galip Öztürk'ten şehit ailesine büyük vefa 

Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, 9 Ekim 2016 tarihinde Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Durak Hudut Bölük Komutanlığı önünde gerçekleştirilen hain intihar saldırısında şehit edilen 10 askerden biri olan Yakakentli Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun yürekleri burkan, adeta virane görünümündeki evini yenileyerek ailesine hediye etti.

banner269

Galip Öztürk'ten şehit ailesine büyük vefa 

Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, 9 Ekim 2016 tarihinde Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Durak Hudut Bölük Komutanlığı önünde gerçekleştirilen hain intihar saldırısında şehit edilen 10 askerden biri olan Yakakentli Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun yürekleri burkan, adeta virane görünümündeki evini yenileyerek ailesine hediye etti.

24 Eylül 2017 Pazar 22:36
Galip Öztürk'ten şehit ailesine büyük vefa 

Metro Holding Onursal Başkanı Samsunlu Hayırsever İşadamı Galip Öztürk, Samsunlu şehidin sosyal medyada gündeme oturan şehit askerin yaşadığı ve yürekleri burkan evi ile ilgili sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımda "Samsun Yakakentli şehidimiz Bayram Aksu’nun ailesine tarafımızdan bir ev yaptırılarak hediye edilecektir” notunu düşmüştü. Metro Holding Onursal Başkanı Samsunlu İşadamı Galip Öztürk, şehit ailesinin evini baştan yenileyerek hediye etti. 

Yeni evin teslim etmek için şehidin annesi Ünzile ve babası Dursun Aksu ile bir araya gelerek anahtarı teslim eden Samsun Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, anahtarı teslim ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

"Bir soğuk ayranımızı içmeye bekliyoruz"

Yeni ev için Galip Özürk’e teşşekkür ederek "Bir soğuk ayranımızı içmeye bekliyoruz" diyen baba Dursun Aksu: "Galip bey televizyondan haberleri görünce tanıdıklarını göndererek bize ev yapılacağını söylediler. Burada evimizin ve arazimizin fotoğrafları çekildi. Kış şartları gelmeden ev tamamlandı. Allah Galip Bey'den razı olsun" diye konuştu.

Anne Ünzile Aksu ise kendi başlarına bunu yapamayacaklarını, bu yüzden Galip Öztürk’ten Allah razı olsun diyerek; "Gelsin buyursun bizleri ziyaret etsin. Allah kendisinden razı olsun. Biz kendi başımıza bu evi yapamazdık. Böyle güzel bir evi bize nasip ettiği için kendisine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

“Her şeyi seferber ederek en kısa sürede tamamladık”

Süreç ile ilgili olarak bilgi veren, evin projesinden sorumlu Mühendis Tuncay Koç: , "Şehidimizin ailesinin rahat etmesi için Galip Öztürk'ün talimatıyla burada çalışmalara başladık. Biz elimizden gelen her şeyi seferber ederek en kısa sürede tamamladık. Ev iki katlı olmak üzere 155 metrekare genişliğinde 3 oda 1 salon kullanım alanına sahip. Önceki evlerine göre çok farklı. Şehidimizin ailesinin tüm istekleri göz önünde bulundurularak yapıldı. Galip Bey, her zaman böyle konulardaki duyarlılığını gösterdiği gibi buradaki duyarlılığından ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

“Allah şehidimizin ailesine yeni evinde güle güle oturmak nasip eylesin"  

Şehit ailesi için yapılan evin anahtarını teslim etmek için aile ile bir araya gelen Samsun Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, aileye hayırlı olsun dileklerini sundu. Çakır: "Öncelikle bu tür faaliyetlerin basında yer alması diğer işadamlarına teşvik olması açısından da önemli. Galip bey, bu konularda çok hassas birisi. Yaptığı birçok hayır işi var, bu tür faaliyetlerin pek bilinmesini istemediğinden basında yer bulmuyor. Şehidimizin haberini televizyonda görünce çok duygulanıyor ve üzüldüğünden dolayı bize talimat gönderdi. Bir an önce güzel bir evin yapılmasını istedi. Mühendisimiz evin ilk önce yer tespitini yaptı.  Daha sonra ailemizin istediği doğrultusunda kısa süre içerisinde ev yapıldı. Allah şehidimizin ailesine yeni evinde güle güle oturmak nasip eylesin" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 24.09.2017 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zalim 2017-09-28 16:56:00

Miletin parasını dolandirip borsada tokatlayan galip ev almış göz boyama hepsi

Avatar
önemsiz 2017-09-24 22:54:21

Allah kat kat razı olsun. okurken duygulandım

Avatar
Mehmet Ali kaya 2017-09-25 08:11:37

Galip beyden Allah razı olsun şu dünyada insanları sevindirmek kadar güzeldir seyyokbence galip ozturk samsunumuzun gururu Allah bin kererazi olsun galip baba

Avatar
Mehtap sert cantürk 2017-09-25 18:01:39

Helal olsun böyle haberler çok sevindirici Allah Galip Öztürk e daha çok versin

Avatar
Ender 2017-09-25 17:51:00

Adam adam seviyoruz seni

Avatar
Aydin Üşenmez 2017-09-25 23:22:33

Allah kazancının bol etsin Allah razı olsun abi sizin gibi insanlar lazım bu ülkeye

Avatar
Selahattin çekiç 2017-09-27 12:08:39

Allah razı olsun emeği geçenlerden gözlerimiz yaşardı

Avatar
Oflu kızı 2021-03-07 21:13:32

Keşke şehidimiz görmeden el uzat elbiseydi Ne hikmetse şehidimiz olunca herkes el uzatmaya çalışıyor reklamın iyisi kötüsü olmaz yine de Allah razı olsun