banner388

Alpay Özalan yenilginin faturasını taraftara kesti

Oyuncuların saha içerisinde ellerinden geleni yaptığını dile getiren teknik direktör Alpay Özalan, "Onlar gerçekten zor bir süreçten geçiyorlar. Büyük bir taraftara sahibiz. Daha 65. dakikada bizim oyuncularımız protestoyu kesinlikle hak etmedi. O protestodan sonra bizim düzenimiz bozuldu" dedi

Alpay Özalan yenilginin faturasını taraftara kesti

Oyuncuların saha içerisinde ellerinden geleni yaptığını dile getiren teknik direktör Alpay Özalan, "Onlar gerçekten zor bir süreçten geçiyorlar. Büyük bir taraftara sahibiz. Daha 65. dakikada bizim oyuncularımız protestoyu kesinlikle hak etmedi. O protestodan sonra bizim düzenimiz bozuldu" dedi

24 Eylül 2017 Pazar 22:40
Alpay Özalan yenilginin faturasını taraftara kesti

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, Ankaragücü karşısında takım halinde iyi mücadele ettiklerini söyledi. Özalan, "Böyle maçlarda öncelikle gol yemememiz gerekir. Bizde bunu 90 dakika içinde gerçekleştirdik ancak uzatma dakikalarında üzücü bir gol yedik. Bu süreçte yakaladığımız iki net gol pozisyon vardı. Bunları değerlendirebilmiş olsaydık bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Futbol böyle bir şey. Bu kadar defans oyuncusu arasından gol yememiz ayrı bir soru işareti. Bunun üzerinde çalışacağız. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu” dedi. 

PROTESTO DÜZENİMİZİ BOZDU

Oyuncularının saha içinde özgüvenlerini kaybettiğini net bir şekilde gördüğünü dile getiren teknik direktör Alpay Özalan, "Onlar gerçekten zor bir süreçten geçiyorlar. Büyük bir taraftara sahibiz. Daha 65. dakikada bizim oyuncularımız protestoyu kesinlikle hak etmedi. O protestodan sonra bizim tüm konsantrasyonumuz bozuldu. Bu bizim takımın oyuncuları. Benim kendilerinden nachizane ricam biraz oyunculara sahip çıkılması lazım. Genç ve tecrübesiz oyuncularımızın bu yükün altından kalkması için taraftara ihtiyacı var. Lig uzun bir maraton. Daha ligin başı taraftara ihtiyacımız var. Balıkesirspor maçında taraftarımızın oyunculara destek çıkmasını istiyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 24.09.2017 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Türk 2017-09-25 07:38:11

Alpay seni seviyordum. Yalnız bugünden itibaren senin artık gitmen gerektiğine inanıyorum. Çünkü taraftar grublarini şampiyon olacağız diye havaya sokan onlara büyük umutlar vadeden sendin.o taraftarda doğal olarak bu sözlere kapıldı.Tabiki sonuç bu

Avatar
Cemalettin Ozcan 2017-09-25 12:28:49

Alpay hocanın futboldan anlamadığı mac sonu açıklamalarından belli oluyor.Yoksa bizler başka bir mac mi izledik.Yahu sn.hoca Ankaragücü tek kale top oynadı siz nasıl olurda başa baş mücadele oldudiyebiliyirsun?Samsunlular ile dalga mi geciyorsun?Sporcular iyi mücadele etmiş olabilir ama Rakibi karşısında ezildiler ezildiler. Seyirciye laf etmeyin siz kendi halimize bakin,daha fazlada palavra atmadan derhal istifa edin diyorum.

Avatar
samsunlu 2017-09-25 08:12:51

alpay senin takıma olan katkın varmı sana birşey diyemem seni orada tutanlara yuhhhhhhhhhh olsun

Avatar
yaşar 2017-09-25 10:14:35

alpay senin yanındayım bırakma.bu takımı düşürene kadar bırakma.hatta 2.lige düşüncede bırakma 3.lige düşür..

Avatar
ali koç 2017-09-25 10:33:35

Ben demiştim yok taraftar kufretti basın şöyle dedi deyip istifa edecek diye taa ligin başında.

Avatar
ufuk 2017-09-25 10:52:56

Türkiye'de Alpay Özalan'dan başka hoca mı kalmadı? Nerede başarıyı yakalmış ki Samsun'da başaracak? Geç olmadan yönetim mutlaka bir hoca bulmalı. Vasat bir hoca bile bu takımı şampiyon yapar !

Avatar
Hüseyin ÖZKAN 2017-09-25 12:10:25

Bir Eskişehirspor taraftarı olarak, Adana Demirspor yenilgisi sonrası buradan sizi uyarmıştım. Bu hoca hep kabahati başkasında arar diye...Ankaragücü maçından sonra da kabahatliyi bulmuş, Samsunspor taraftarı. Allah yardımcınız olsun bu teknik adam ile işiniz çok zor.

Avatar
Ahmet gonca 2017-09-24 22:54:34

Vay be hoca senide yonetimide baskanida ayakta alkisliyorum siz samsunsporun senaryosunu zaten yazmissiniz cizmissiniz hepinize yaziklar olsun sizi o bal liginde oynaya atakum varya ha iste onlar bile sizi yener senin hocaliginda herseyinde