banner388

Evde Öğrenim Gören Öğrenciler Karnelerini Aldı

Samsun'da yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen ve evde eğitim alan öğrenciler evlerinde karne heyecanı yaşadılar.

Evde Öğrenim Gören Öğrenciler Karnelerini Aldı

Samsun'da yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen ve evde eğitim alan öğrenciler evlerinde karne heyecanı yaşadılar.

16 Haziran 2016 Perşembe 17:52
Evde Öğrenim Gören Öğrenciler Karnelerini Aldı

Evde ve Hastanede Eğitim Hizmetleri Yönergesi dahilinde 24 öğrenciye evlerinde verilen eğitim hizmeti neticesinde İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ve İlkadım Şube Müdürü Hıdır Okçu, öğrencilerin evlerine ziyarette bulundular. 
Evde eğitim hizmeti alan ve karnesi ile hediyesini Coşkun Esen, Cengiz Çetinkaya ve Hıdır Okçu’nun elinden alan Alparslan İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi fiziksel engelli Nursena Kılıç, eğitiminde emeği geçen herkese minnetlerini iletti.
Eğitime ihtiyacı olan herkese eğitim hizmeti vermenin sosyal devlet olma anlayışının bir parçası olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, eğitime muhtaç olan bütün öğrencilere evde eğitim vereceklerini belirtti.
Evde karne ziyaretleri sonrasında Atatürk Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi kanser hastası Sude Aztopal’ın karnesinin verilmesiyle sürdü. Aztopal, karnesini aldığı için çok mutlu olduğunu belirtti ve öğretmenleri ile ziyaretine gelenlere çiçek taktim etti. Anne Semanur Aztopal da evde eğitim hizmeti verilmesinde emeğe geçen herkese teşekkürler etti. 
3. karne ziyareti, Kazım Özdemir İlkokulu 4. sınıf öğrencisi fiziksel engelli Şeymanur Çakır’a yapıldı. Çakır’a karnesi ile beraber çeşitli hediyeler de verildi.
Son karne ziyareti Şehit Ahmet Altunoğlu Lisesi 2. sınıf öğrencisi kalp hastası Zehra Yeşil’e düzenlendi. Yeşil, “Evde eğitim sistemi çok faydalı bir uygulama. Bu sayede 1 sene kaybetmemiş oldum. Eğer evde eğitim sisteminden yararlanmasaydım, ameliyat olduğumda okuluma gidemediğim için sınıf tekrarı yapacaktım. Evimize gelen bütün öğretmenlerimiz bana anne ve babamız gibi davrandı. Bu uygulamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 16.06.2016 17:55
Anahtar Kelimeler:
SağlıkEvKarneHeyecan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.