banner388

Erhan Usta: MHP'ye güç verin

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, "Geleceğin teminatı, bekamızın teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi'ne güç verin" dedi.

Erhan Usta: MHP'ye güç verin

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, "Geleceğin teminatı, bekamızın teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi'ne güç verin" dedi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 15:13
Erhan Usta: MHP'ye güç verin

Samsun haber - MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Programlarda önemli açıklamalarda bulunan Erhan Usta, MHP için destek istedi. 

MHP'li Usta yaptığı açıklamada, "Programlarda konuşan Erhan Usta, memleket için siyaset yaptıklarını belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir zaman siyasi çıkarı için siyaset yapmadı, bunu her zaman gösterdik. Milliyetçi Hareket Partisi daima memleketinin çıkarına olan bir siyaset izledi. Türkiye dört bir yanda mücadele ederken bu mücadele esnasında devletimizi, hükümetimizi yalnız bırakamayız. Bu mücadele ancak güç birliği olursa, birlik ve beraberlik olursa sağlam bir çizgide devam edebilir. Bu yüzden geleceğin teminatı, bekamızın teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi'ne güç verin" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şaban ÇAĞLAR 2018-06-18 22:20:13

Başörtüsü sorununun çözümünde, cumhurbaşkanlığı krizinde, yeni anayasa ve sistemin yazım ve yapımında, terörle aktif mücadelede önce partim değil önce ülkem diyen MHP'ye tüm bölme, parçalama, yok etme çabalarının olduğu bu dönemde bende ülkem için zaruri ihtiyaç görmem nedeniyle ahde vefa gereği MHP diyeceklerden biri olmaktan şeref duyuyor, tüm vatanseverleri MHP ye desteğe davet ediyorum

Avatar
Samsun için uyanma vakti 2018-06-19 10:17:30

Gülsan dediniz, Emeklilikte yaşa takılanlar dediniz, Samsun' un sorunlarına değindiniz, seçilip millete üst perdeden bakan değil gelip sorun dinleyen yanımızda soluklanan, sesimiz oldunuz. Samsun Samsun olalı bu donanımda vekili pek görmedi. Okuduğunuzun, kariyerinizin hakkını veriyorsunuz ya, Ceddinize Rahmet. Sizi seviyoruz. Yanınızdayız.

Avatar
Cemal 2018-06-18 23:46:57

Niye? Türklüğe söven akpye stepne olsun diye mi?

Avatar
testere necmi 2018-06-19 03:24:56

Erhan Usta nın yeniden samsun milletvekili olmasını isterim ama mhp samsundan milletvekili çıkaramayacak gibi gözüküyor

Avatar
SAMSUNLU 2018-06-19 07:15:04

SAMSUN OY VERİLECEK TEK ADAM ERHAN USTA ..SAMSUN LU GÖZÜNÜZÜ AÇIN .. SAMSUN GELECEĞİNE YÖN VERECEK TEK ADAM ERHAN USTA ... SAHİP ÇIKIN ERHAN USTAYA...