banner388

Erhan Usta'dan flaş İYİ Parti açıklaması!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, hakkında çıkan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak yönündeki iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erhan Usta'dan flaş İYİ Parti açıklaması!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, hakkında çıkan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak yönündeki iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

04 Ocak 2019 Cuma 11:35
Erhan Usta'dan flaş İYİ Parti açıklaması!

MHP'den kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edilen MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, hakkında çıkan İYİ Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te yer alan habere göre MHP, eski grup başkanvekili Erhan Usta'yı kesin ihraç talebi istemi ile Disiplin Kurulu'na sevk etti. Gerekçe ise, "Cumhur İttifakı aleyhine yaptığı açıklamalar" olarak gösterildi.

Usta hakkındaki disiplin sürecinin başlamasının ardından da kulislerde bazı iddialar konuşulmaya başladı. O iddialardan biri de Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın, MHP'den ihraç edilmesinin ardından İYİ Parti'ye katılacağı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı yönündeydi.

"BANA ULAŞAN BİR BİLGİ YOK"

Usta, bu konuya ilişkin kendisine ulaşan bir bilginin olmadığını söyledi. İYİ Parti'ye geçeceği iddialarını yalanlayan Erhan Usta, "Bunların tamamı tezvirat, beni yıpratmak için yapılıyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADALET 2019-01-04 11:52:31

Bağımsız aday olsa da mevcutlardan fazla oy alacağı garanti.
19 MAYIS şehrine yakışan bir başarı (hukuksuzluğa,lider sultasına başkaldırı) olur.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-04 13:04:18

Sn.Vekilim hic düşünmeye gerek yok,sizi zahten MHP den her geç ihraç edecekler.sizde geleceğiniz için bir karar almak durumundasiniz.MİLLET İttifakı tarafından İYİ partiden SAMSUN Büyükşehir Bel.Baskan adayı olursanız SAMSUN u onurlandirirsiniz.

Avatar
bafralı 2019-01-04 17:31:01

Sayın vekilim İyi parti el değil, iyi partiye geçin Bahçelinin haksızlığına uğrayan gerçek ülkücüler kurdu o partiyi. sizi de bağırlarına basarlar hepsi sizin arkadaşınız, samsun halkı sizi bekliyor

Avatar
furkan dincer 2019-01-04 16:28:06

sayın vekilim iyi partinin belediye başkanı olursanız kesin kazanırsınız. Kimse trabzonlu mustafa demirciye oy vermek istemiyor. Hemde bu şekilde Devlet Bahçelinin izlemiş olduğu yanlış politikalara bir cevap vermiş olursunuz. Sizi Samsun halkı seçti ve sonuna kadarda yanınızdadır.

Avatar
açıklamanı bekliyoruz 2019-01-04 16:41:15

sayın erhan bey bağımsız olarak b.şehir adayı olmanızı bekliyoruz. açıklayın lütfen. kazanacağınızdan eminim. şu anda hem akp hem MHP ye Samsunda artık çok fazla tepki hatta öfke var. değerlendirin. büyükşehirin başına Samsunlu olarak geçin.

Avatar
Mehmet 2019-01-04 18:50:29

Erhan usta iyi partiden Samsun büyükşehir belediye başkanlığına aday olduğu takdirde kesinlikle millet ittifak olarak oy vermeyeceğim yakınlarıma da vermeyeceğim çünkü Erhan usta tek adam yönetimi ne diktatörlük rejimi ne oy vermiş bir milletvekilidir asla ve asla oy vermem

Avatar
ihsan 2019-01-04 19:28:24

sayın vekilim size iyi partiden büyükşehir belediye başkanlığı yakışır şimdiden hayırlı olsun diyorum

Avatar
ÖMER 2019-01-04 21:03:54

Sayın vekilim bağımsız aday olun biz partici değil doğrunun yanında oluruz samsun halkida böyle düşünüyor