banner388

Erdoğan Tok: ''Siz bu gençliğe nasıl güvenmezsiniz''

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, spor tesislerinin açılışında konuştu

Erdoğan Tok: ''Siz bu gençliğe nasıl güvenmezsiniz''

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, spor tesislerinin açılışında konuştu

02 Nisan 2017 Pazar 15:59
Erdoğan Tok: ''Siz bu gençliğe nasıl güvenmezsiniz''

Samsun Haber - İlkadım ilçesinde gençler için oluşturulan tesislerin açılışında konuşma yapan Erdoğan Tok, 43 park ve 10 halı saha yapılarak gençlerin hizmetine sunulduğunu söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, konuşmasının devamında Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olduğunu Ak Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana gençlere yönelik hizmetlerde bulunduğunu söylerken CHP’ye atıfta bulunarak, gençler üzerinden yapılan spekülasyonlara yönelik söylemlerde bulundu

Erdoğan Tok,’’ Ak Parti kurulduğu günden bugüne bu gençliği merkeze alan birçok icraat ve hizmetler yaptı. Daha önce, 25 olan seçilme yaşını yeni sistemde 18'e indirdi.  CHP bundan rahatsız. Niye rahatsız oluyorsunuz ?  Seçme yaşı 18'de seçilme yaşı niye 18 olmasın. Bu zihniyet, gençlere değer vermiyor. Gençliği önemsemiyor. Bilmiyorlar ki, Çanakkale'de 15 yaşında toprağa düşen kınalı kuzuların vatan yaptığı ülkede yaşıyor.  Biz gençlerimize güveniyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz.   15 Temmuz'da da gördük ki, gençlerimiz hiç düşünmeden ölüme koşuyor, kendini tankı altına atıyor, göğsünü kurşuna siper ediyor. Soruyorum, Siz nasıl bu gençliğe güvenmezsiniz.   " dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberErdoğan Tok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2017-04-02 21:51:55

Gençlere güven tam da sen ve senin gibilere ?