banner388

Sürekli Gündemde olan İdam Hakkında Samsun Ne Düşünüyor?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülke gündeminde olan idam konusu hakkında Samsunlu vatandaşlar ne düşünüyor?

Sürekli Gündemde olan İdam Hakkında Samsun Ne Düşünüyor?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülke gündeminde olan idam konusu hakkında Samsunlu vatandaşlar ne düşünüyor?

02 Nisan 2017 Pazar 16:05

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana ülkemizde sürekli dile getirilen idam cezası hakkında SamsunHaber.com mikrofonu halkımıza bu soruyu yöneltti. İdam cezası hangi durumlarda geçerli olmalı, neden getirilmeli gibi sorulara Samsun halkı cevap verdi. Halkın büyük bir çoğunluğunun idam cezasını tecavüz, terör gibi konularda getirilmesi gerektiği cevabını verirken, bazı vatandaşların hırsızlığı dahi kapsaması gerektiğini düşünmesi dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mart 2017 tarihinde Samsun’da yaptığı mitingde de bu olaya değinmesinin ardından dinlemeye gelen binlerce kişinin “idam, idam” diye tezahürat etmesi Samsun halkının genelinin bu duruma sıcak baktığını bir kez daha gösterdi. Bizde SamsunHaber.com olarak sokakta vatandaşlarımıza bu durumu sorduk. Bakın nasıl cevaplar aldık, detaylar videomuzda.
 

Son Güncelleme: 02.04.2017 16:08
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberIdam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-04-03 07:43:23

kesinlikle hem samsun hem Türkiye suçlular ülkesi olduk lastikli kanunları bırakıp yeni kanun çıkartıp idamın yapılacağı yasa getirilmeli bu milletin parası ile ceza evlerinde ki krallığa son verilmeli