banner388

Erdoğan Tok Ankara'da

İlkadım'ın Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'da ziyaretler yaptı.

Erdoğan Tok Ankara'da

İlkadım'ın Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'da ziyaretler yaptı.

23 Ağustos 2016 Salı 17:22
Erdoğan Tok Ankara'da

Belediye ile ilgili olarak projelerde görüşme yapan Başkan Erdoğan Tok, AK Parti’nin Çevre ve Kültürden Sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı ile Samsun’un Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İller Bankası İLBANK’ın Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, Spor Toto Teşkilatının Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti’nin Yerel yönetimde Sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı ziyarette bulundu.
Fikir alışverişlerinin her daim kazanım sağladığını söyleyen Başkan Erdoğan Tok, “Göreve gelmiş olduğumuz ilk günden bugüne vermiş olduğumuz sözleri Ankara ile olan diyaloglarda değerlendirme yaparak hayata geçirdik. Yöneticiler koordineli ve aynı zamanda uyumlu bir şekilde çalışmanın ilçemize büyük yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu nedenden dolayı her zaman istişare yaparak bilgi alışverişinde bulunup projelerimize hayat vermekteyiz" dedi.

‘’ ANKARA’DA OLUMLU GÖRÜŞMELER ‘’

Görüşmeler İlkadım'da devam etmekte olan ve devam edecek olan projeler ile ilgili detaylı bir görüşmede bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ülkenin hızlı bir şekilde normalleştiğini belirtip “Devletimiz bir yandan terörle mücadele içindeyken diğer yandan da ekonomik gelişmelere hız vermekteydi.  Bizler de bu anlamda Ankara'da bir dizi temaslar yaptık. Özellikle de Çevre ve Kültürden Sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan hanımefendi bütün alanlarda önümüzü açarak desteğini esirgemedi. Bun sebepten dolayı özellikle çok teşekkür ediyorum. Genel müdürlükler ile bakanlıklarda görüşmelerimiz devam etmekte. İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı olan Feramuz Üstün ile AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erol Kaya ile beraber yapmış olduğumuz görüşmeler de projeleri de değerlendirme fırsatı bulduk. İlçemizin adına oldukça olumlu görüşmeler yapmış bulunmaktayız. Bu vesileyle Başbakan Yardımcılarımız bir de Genel Müdürlerimize İlkadım'a  göstermiş oldukları ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederim" dedi.
Son Güncelleme: 23.08.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.