banner388

Ispartalı Kadın Muhtar Canik'i Unutamadı

Bir proje kapsamında Samsun'un Canik ilçesine gelen Ispartalı Muhtar Kadriye Bilgiç, 3. kez ilçeyi ziyaret geldi ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.

Ispartalı Kadın Muhtar Canik'i Unutamadı

Bir proje kapsamında Samsun'un Canik ilçesine gelen Ispartalı Muhtar Kadriye Bilgiç, 3. kez ilçeyi ziyaret geldi ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.

23 Ağustos 2016 Salı 17:42
Ispartalı Kadın Muhtar Canik'i Unutamadı

Samsun'un Canik ilçesinde 2012 yılında düzenlenen "Türkiye'nin Kadın Hikayeleri" projesi kapsamında 81 ilden 81 başarılı rol model kadın ile Canik'e gelen ve Başkan Osman Genç'in ilçede yaptığı çalışmalardan etkilenerek, projeden sonra 50 kişilik grupla Canik'e gelen Isparta'nın Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, bu sefer 20 kişilik grupla tekrar Canik'e geldi ve Belediye Başkanı Osman Genç'e konuk oldu.

Ziyarette konuşan Başkan Osman Genç, şunları söyledi:
"Canik Belediyesi olarak 2012 yılında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 81 ilden 81 rol model kadınımız ilçemize gelmişti. Değerli muhtarımız Kadriye Bilgiç'i ilçemizden etkilenerek yeniden aramızda görmek son derece memnuniyet verici. Son 12 yıllık çalışmalarımızla örnek olan ilçemiz, bölgenin ve Türkiye'nin de en hızlı gelişen ilçesi konumundadır. Belediye olarak göreve ilk olarak makam kapımızı sökerek başladık, Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni uygulamaya koyduk, vatandaşlarımız internetin olduğu her yerden belediyemize ulaşabiliyor ve hizmetlerden yararlanabiliyor, Karadeniz'in ilk ve en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirdik, açtığımız etüt merkezlerimizle Türkiye'de dershanelerin dönüşümüne model olduk, yaptığımız kültür, eğitim, spor tesisleri örnek olacak nitelikte, özellikle kadınlarımıza yönelik 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Hanım Konakları, kurs merkezleri açtık."

Başkan Genç'in misafirleri en çok makam kapısının olmamasına şaşırdılar. şaşırttı. Muhtar Kadriye Bilgiç, Başkan Genç'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekindiği fotoğrafı yansıtan dokuma tabloyu hediye ederken Başkan Genç de Bilgiç’e perspektif sanatıyla yapılan üç boyutlu tablo verdi.

Son Güncelleme: 23.08.2016 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.