banner388

Engelsiz Spor Şenliği

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Engelliler Haftası Nedeniyle “Engelsiz Spor Şenliği” Düzenledi

Engelsiz Spor Şenliği

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Engelliler Haftası Nedeniyle “Engelsiz Spor Şenliği” Düzenledi

11 Mayıs 2016 Çarşamba 13:54
Engelsiz Spor Şenliği

Bir alışveriş merkezinde ise düzenlenmiş olan etkinlikte zihinsel ve bedensel engelli çocukların 16 spor branşında yer alması üzerine gün boyu doyasıya eğlendiler. Engelli çocuklar, basketbol, futbol, masa tenisi, hemsball, badminton, hokey, golf, bilek güreşi gibi 16 spor branşı ile tanıştı.
Etkinlik hakkında ise bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olan Güven Özyurt, “Engelli bireylerimizin hayatın her alanında yer alarak hayatı paylaşmalarını sağlamak ve onları spor ile bir araya getirmek için Engelsiz Spor Şenliği düzenledik. Engellilerin sosyal hayatın her alanında var olduklarını göstermek, toplumda engellilere yönelik ortak bilinç oluşturmak ve engelli bireylerimizin fiziksel duygusal ile bilişsel gelişimlerine ise katkıda bulunmak için Engelsiz Spor Şenliği yaptık” açıklamasında bulundu.
 
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 11:13
Anahtar Kelimeler:
SporEngelliBranş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.