banner388

EMŞAV’dan 164. mevlit

EMŞAV her ay sonu gerçekleştirdiği mevlit törenini, bu ay yeni yerinde gerçekleştirildi. 

EMŞAV’dan 164. mevlit

EMŞAV her ay sonu gerçekleştirdiği mevlit törenini, bu ay yeni yerinde gerçekleştirildi. 

26 Ağustos 2017 Cumartesi 15:47
EMŞAV’dan 164. mevlit

Samsun Haber-Her ayın son haftası şehitler için Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen 164. mevlit törenine, EMŞAV Karadeniz Bölge Temsilcisi Bilal Erim’in katilimi ile gerçekleştirildi.
 
164. düzenlenen mevlit töreni vakfın yeni erinde gerçekleştirildi. Okunan dualar ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri 8. Ayda şehit edilen polis İsmail Şen, Yılmaz Gürsoy, Emine Seçil Gökdemir, Can Şencan, Recep Tokur, Asım Kıran ve Yılmaz Dikmen ile tüm şehitlerin ruhuna hediye edildi.

Programın sonunda konuşan EMŞAV Karadeniz Bölge Temsilcisi Bilal Erim: “Aziz şehitlerimiz için her ayın son haftası programlar yapıyoruz. Bugün mevlit programımızın 164.’sünü düzenliyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edecek. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yerimiz bize tesis edildi. Belediyemize de bize gösterdikleri fedakârlıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Açılışımızı ilerleyen günlerde yapacağız. Yeni yerimizde daha birçok program gerçekleştirme dileğiyle” ifadelerini kullandı. 

Mevlit programına EMŞAV Karadeniz Bölge Temsilcisi Bilal Erim’in yanı sıra, Türkiye Polis Emekliler Derneği Samsun Şube Başkanı Sadık Yılmaz, Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Kübra Aker, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
 

Son Güncelleme: 26.08.2017 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.