banner388

Dünya Şampiyonu Samsun'dan Çıktı !

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesinin sporcusu olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Hamide Yavuz'u elde etmiş olduğu bu büyük başarıdan dolayı tebrik edip çeyrek altın takarak ödüllendirdi. 

Dünya Şampiyonu Samsun'dan Çıktı !

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesinin sporcusu olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Hamide Yavuz'u elde etmiş olduğu bu büyük başarıdan dolayı tebrik edip çeyrek altın takarak ödüllendirdi. 

07 Eylül 2016 Çarşamba 15:06
Dünya Şampiyonu Samsun'dan Çıktı !

İrlanda'nın başkenti olan Dublin'de yapılmış olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda Rus rakibi ile yapmış olduğu final müsabakasını net bir skorla kazanarak Dünya Şampiyonluğunu elde etmiş olan İlkadım Belediyesi Sporcusu Hamide Yavuz ile Antrenörü Fatih Karagül'ü makamında misafir eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sporcu olan Hamide Yavuz'u ve birde Antrenörü Fatih Karagül'ü elde ettikleri bu büyük başarıdan dolayı tebrik etti.

"ÇOK GURURLANDIK"


Rus rakibi ile yapmış olduğu final müsabakasını net bir skorla kazanarak şampiyonluğu elde eden İlkadım Belediyesinin Sporcusu Hamide Yavuz'u tebrik ederek hediye olarak çeyrek altınla ödüllendiren Başkan Erdoğan Tok, "İrlanda'nın Dublin kentinde yapılmış olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda ülkeyi, şehrimizi ve ilçemizi şampiyonlukla süslendiren Hamide kızımıza çok teşekkür edip onu tebrik ediyorum. Ülkemizi ve aynı zamanda milletimizi başarı elde ederek ay yıldızlı bayrağımızı göklere çektiren sporcumuz Hamide Yavuz ile hepimiz gurur duyuyoruz. Milli takım antrenörümüz Fatih Karagül'e ile böyle yetenekli, disiplinli ve aynı zamanda güzel ahlaklı bir kız evladı yetiştirmiş oldukları için Yavuz ailesine de ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu.



"SPORA VE SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK VERİYORUZ"

Spora ve sporcuya olan ve aynı zamanda olacak olan desteklerin devam edeceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye olarak spora ve sporculara büyük destek sağlayan bir belediyeyiz. Spor, çocuk ve gençlerimiz bizler çok çok kıymetlidir. Geleceğin teminatı olan yavrularımız için spor tesisleri ile spor alanları yapmaktayız. Geçmiş olduğumuz yıl 3 aylık süre içerisinde uluslararası ve ulusal şampiyonalarda toplamda 55 tane madalya kazandık. Bu bizler için çok değerli bir başarıdır. Şimdi ise Hamide kızımızın Dünya çapında elde etmiş olduğu şampiyonlukla hepimiz gururlandık" dedi.
Son Güncelleme: 07.09.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.