banner388

Başkan Tok, Zabıtalarla Buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde belediye zabıta çalışanları ile buluştu.

Başkan Tok, Zabıtalarla Buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde belediye zabıta çalışanları ile buluştu.

07 Eylül 2016 Çarşamba 15:10
Başkan Tok, Zabıtalarla Buluştu

Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle belediye zabıta teşkilatı ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, zabıtanın belediyenin dışarıya yansıyan yüzü olduğunu belirterek, "Sizler belediyemizin vitrini, dışarıya yansıyan imajı yani sizler belediyenin aynası konumundasınız. Belediye zabıtası,belediye sınırları içinde ilçemizin düzenini, halkının huzurunu ve sağlığını sağlayıp korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmeliklerde, belirtilen görevleri ifa etmekle sorumludur, nu nedenle de sizlerin sorumlulukları çok önemlidir. Çünkü sizler belediyemizin dışarıya yansıyan yüzünün en önemli fotoğrafı, şehrin yaşam kurallarını hayata geçiren kişilersiniz. İyilikle, güzellikle yaklaşıp sorunları kırıp dökmeden çözerek davranışlarımızla topluma örnek olmalıyız, sizlerin hal ve hareketleriniz, giyim ve kuşamınız bunun için çok önemlidir. Belediye deyince vatandaşın aklına ilk önce zabıta geldiğinden sizlere çok önemli görevler düşüyor. Sizlerden özellikle ricam halkımızın bayramlarını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak hususunda gereken hassasiyeti göstermeniz. Zabıta Teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmanın çalışmalarımızdaki başarının artırmasını diliyor, belediyelerin vatandaşla arasında köprü vazifesi gören, vatandaşların huzuru için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan tüm zabıta arkadaşlarımın Zabıta Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Son Güncelleme: 07.09.2016 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.