banner388

Doludan zarar gören vatandaşlar yardım bekliyor

Kavak ilçesinde etkili olan dolu yağışında zarar gören vatandaşlar devletten yardım bekliyor.

Doludan zarar gören vatandaşlar yardım bekliyor

Kavak ilçesinde etkili olan dolu yağışında zarar gören vatandaşlar devletten yardım bekliyor.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 12:19
Doludan zarar gören vatandaşlar yardım bekliyor

Samsun haber - Samsun'un Kavak ilçesinde dün 20 dakika etkili olan dolu yağışı adeta ilçede kabus yaşattı. Yumurta büyüklüğünde yağan dolu araçların camlarını ve çatıdaki kiremitleri kırdı. Bazı evlerde kiremitlerin kırılması nedeniyle su  baskını yaşandı.

Sabah saatlerinde mağdur olan vatandaşlar Kaymakamlığına giderek yardım istedi. Kavak Belediyesi Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız vatandaşlara yaptığı açıklamada, "Maalesef dün ilçemizde 80 yıl sonra ilk kez görülen yumurta büyüklüğünde dolu felaketi yaşandı. Bu dolu araçlarımıza, tarım arazilerine ve binalara zarar vermiştir. Bununla ilgili komisyonlar kuruldu. Binalar ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri çalışma yapacaklar ancak araçlarla ilgili bu anlamda çalışma yapılmayıp katkı sağlanamayacak. Kaskosu olanlar araçlarını kasko yardımıyla yaptıracak, diğerleri ise kendi imkanlarıyla yaptırmaya çalışacak” dedi. 

Son Güncelleme: 28.05.2018 12:24
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunKavakDolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-05-28 14:22:20

Sanki bir mesaj var gibi ama anlayana..,

Avatar
Kemal T 2018-05-28 14:56:16

Bu tür durumlar için sigorta denilen bir sistem var. Sen bir şey olmaz diye yaptırma ondan sonra devletten yardım bekle. Sigorta yaptıranlar keriz. Kimse yaptırmasın madem ki devlet yardım ediyor gerek te yok.