banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da hakime FETÖ'den 7 yıl hapis

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan hakimin yargılanması tamamlandı.

banner269

Samsun'da hakime FETÖ'den 7 yıl hapis

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan hakimin yargılanması tamamlandı.

18 Ocak 2018 Perşembe 12:45
Samsun'da hakime FETÖ'den 7 yıl hapis

Samsun Haber - Samsun'da FETÖ soruşturmasında ByLock kullandığı tespit edilerek tutuklanan hakim, yargılandığı mahkeme tarafından 7 yıl 1 ay 1 gün hapis cezasına çarptırıldı.


Karabük'te hakim olarak görev yaparken Samsun'a tayin olan ancak FETÖ soruşturması kapsamında göreve başlamadan tutuklanıp meslekten ihraç edilen Nurettin Doğru'nun Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanması tamamlandı. Bugünkü davanın son duruşmasında sanık Doğru, hakkındaki suçlamaları reddetti ve tahliyesini istedi. 


Mahkeme, Nurettin Doğru'yu eldeki deliller doğrultusunda "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 1 ay 1 gün hapis cezasına çarptırdı. Daha sonra ise Doğru'nun, tutuklu bulunduğu süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2018-01-18 14:08:51

bu hakimin dönemin bakani nerde bekir bozdag, muhterem insan bilge insan demiyormuydu. ne oldu simdilerde sadece garibanlara sahipsizlere alt takima yani enayi kesimine ceza var.dünün azili cemaatcileri simdilerde erdoganci oldu REIS diyorlar her nefeste.