banner388

CHP Samsun Kadın Kolları Anneler Gününü kutladı

CHP Samsun Kadın Kolları, Anneler Gününü Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin'in de katıldığı özel bir programla kutladı.

CHP Samsun Kadın Kolları Anneler Gününü kutladı

CHP Samsun Kadın Kolları, Anneler Gününü Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin'in de katıldığı özel bir programla kutladı.

14 Mayıs 2017 Pazar 17:14
CHP Samsun Kadın Kolları Anneler Gününü kutladı

Samsun Haber Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Kadın Kolları Anneler Gününü kutlamak için İlkadım’da Fuar Alanında bir işletmede bir araya geldi. Etkinliğe CHP Samun Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakır, CHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Suna Ceylan, CHP İlkadım İl Başkanı Fatih Türkel’in yanı sıra CHP Samsun milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin ile partili kadınlar katıldı.

Samsun CHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakır ise konuşmasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen ve 24 kişinin hayatını kaybettiği kazadan dolayı Anneler Gününü buruk şekilde kutladıklarını söyleyerek, “Bugün Anneler Günü ama acı bir anneler günü… 24 canımızı, 24 annemizi kaybettik. Güllerle annelere koşacak evlatlar, karanfillerle annelerin tabutların başında feryatlarıyla yüreklerimizi dağladılar. Onları tanıyan tanımayan herkesin gözyaşları sel olurken; arkalarında acı içinde aileler, annesiz çocuklar bıraktılar. Ruhları şad olsun” dedi. Çakır daha sonra ise CHP Kadın Kollarının Anneler Günü için yayınladığı mesajı okudu: “Bu toprakların adı Anadolu’dur. Ama adını vatana verip tüm acıları annelere yüklediler. Her yeni günü ilmek ilmek işleyerek dünyayı yaşanabilir kılan, yaşamı örgütleyen, baskı, zulüm ve sömürüye direnen ve uğurda bedel ödeyen annelerimize saygıyla iyi ki varlar”

Etkinlikte konuşan CHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Suna Ceylan ise, “Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Hepimize anneler gününü kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum. Kadına bahşedilerek erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında annelik gelmektedir. Ana olabilmek ve bu meziyetlerle donatılmak ne güzel bir duygudur. Analar olmasaydı insanlık olmazdı. Ana o kadar değerlidir ki; cennetinin anaların altında olduğunu unutmayalım. Analarımız ailenin temel direği, toplumunda geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış bir aile yapısıyla mümkündür. Bu anlamda bu güzel günde bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra CHP’li kadınlar CHP Samsun milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin’ le birlikte Anneler Günü için yaptırılan pastayı kesti.

Yasir BABA

Son Güncelleme: 14.05.2017 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.