banner388

5-5‘lik dostluk maçı

Samsun’da Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Samsun Genç İşadamlar Derneği arasında futbol maçı oynandı

5-5‘lik dostluk maçı

Samsun’da Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Samsun Genç İşadamlar Derneği arasında futbol maçı oynandı

14 Mayıs 2017 Pazar 17:34
5-5‘lik dostluk maçı

Samsun Haber - 19 Mayıs Stadyumunun yan sahasında oynanan karşılaşma 30’ar dakikadan 2 devre şeklinde oynandı
İki takımında güzel bir mücadele ortaya koyduğu karşılaşmada etkinlik hakkında bilgi veren BESK Başkanı Yakup Özden, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde yapmış olduğumuz etkinlikle SAMGİAD üyeleri ile özel bir maç yapacağız. İş adamlarıyla engellilerin aynı sahada birlikte olması bizlere onur verdi. Engelliler hep kendi aralarında maç yaptığı için kendilerinden ricada bulunduk. İş adamlarıyla bu maçı yaparak Türkiye’de örnek olmak istedik. Burada güzel bir mücadele olacak. Kazanmak veya kaybetmek önemli değil. Önemli olan sağlıklı insanlarla, engelli insanların spor yaparak kaynaşmasıdır” dedi.

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ise, “Bugün BESK sporcuları ile bu sahada buluştuk. Onları daha iyi anlayabilmek ve empati kurmak için onlarla aynı sahada olmak istedik. SAMGİAD, Samsun’un can damarı olan aktivitelerin içerisinde her zaman olmaya çalışır. BESK Samsun’a ve Türkiye’ye çok ciddi katkılarda bulunan bir kulüp. Güzel bir organizasyonda maç yapacağız. Kazanan dostluk olacak” diye konuştu.
Çekişmeli ve bol gollü geçen mücadele, 5-5 beraberlikle sonuçlandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.