banner388

CHP Atakum ilçe başkanından çok özel açıklamalar

CHP Atakum ilçe Başkanı Cemil Deveci Samsunhaber.com'a referandum süreci öncesi ve sonrası ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

CHP Atakum ilçe başkanından çok özel açıklamalar

CHP Atakum ilçe Başkanı Cemil Deveci Samsunhaber.com'a referandum süreci öncesi ve sonrası ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 12:26
CHP Atakum ilçe başkanından çok özel açıklamalar

Samsun Haber - Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği için yapılan halk oylamasında Samsun'da 16 ilçede Evet çıktı. Bir tek ilçede ise Hayır oyları Evet oylarını geçti. Ak Partili Belediye olan Atakum ilçesinde yüzde 53.47 oranında hayır çıkarken yüzde 46.53 oranında ise Evet oyları hakim oldu. CHP Atakum ilçe Başkanı Cemil Deveci ise Samsunhaber.com'a referandum öncesini ve sonrası ile ilgili değerlendirdi. 

CHP İlçe Başkanı Cemil Deveci yaptığı açıklamada “Atakum'da beklediğimize yakın bir başarı bekledik. Aslında daha fazla hayır bekliyorduk. Bu anayasa değişikliği ile ilgili tereddütü, kuşkusu olan herkese ulaştık. Örgütleri bir araya getirdik. Ben kendi öncülüğümde Atakum'da bulunan bütün Sivil Toplum Örgütlerinin ortak çalışmasını sağladım" dedi.


Kadın kollarına Samsunhaber.com aracılığıyla teşekkür eden Deveci, "Kadınlarımız siyasetin önemli bir unsuru. Kadın siyasetin güler ve barış yüzü. Bizim sert siyasetimizde olumlu bir aktör. Her eve girdiler, girilmedik ev kalmadı. Örgütte yukarıda ki köylerde çalışma yaptı. Köy oylarımız yüzde yüz arttı" diye konuştu.


Başkan Deveci açıklamasını şu şekilde sürdürdü; "Siyaset artık yüzde 51'e odaklandı. Sadece CHP'nin, sadece bir başka partinin bu yüzde 51'i yakalama şansı yok. O zaman şu demektir, partilerimizi aşacağız, egolarımızı aşacağız. Türkiye'nin daha demokratik, daha çağdaş, daha hukuk devleti olabilmesi için herkes elini taşının altına koyması gerekiyor. Bu referandum sürecinde bunu yaptık. 


Bundan sonra bizim partimiz ana muhalefet partisidir aday ondan olacak demeyeceğiz. Ortak bir akıl oluşturacağız Atakum'da. Atakum'u seven herkes bizim fahri üyemizdir. 


Atakum'da ilçe başkanı olma nedenim Atakumluların talebiyle gerçekleşti. Belediyeyi yerel yönetime hazırlamak oldu. Hem seçmen olarak hemde beyin olarak hazırlamak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.