banner388

Cey Group: Samsunport en başarılı liman

Samsunport Limanı'nın işletmeciliğini yürüten Cey Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı önemli açıklamalarda bulundu.

Cey Group: Samsunport en başarılı liman

Samsunport Limanı'nın işletmeciliğini yürüten Cey Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı önemli açıklamalarda bulundu.

14 Kasım 2017 Salı 09:30
Cey Group: Samsunport en başarılı liman

Samsun haber - Cey Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi Hizmetix'e Samsunport Limanı'yla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.


Cey Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Cey Group bünyesinde bulunan Ceynak Lojistik çatısı altında faaliyet gösteren Samsunport Limanı'nı alarak liman sahibi olduklarını söyledi. Özelleşen limanlar içerisinde en başarılı ve en iyi işleyen liman olduğunu belirten Avcı, "Samsunport'ta geçtiğimiz yıl içerisinde liman sahası içerisinde yer alan aydınlatma sistemlerinin LED dönüşümünü sağlayarak karbon salınımı yüzde 77 oranında azalttık dedi.

Avcı açıklamasını şu şekilde sürdürdü, "Yeşil Dönüşüm Projesi ismini verdiğimiz projemizin ikinci aşaması olarak bu sene içerisinde Samsunport'ta çatı üstü güneş enerji santralini faaliyete alarak enerjimizi tamamen yenilenebilir kaynaklardan üretmeyi planlıyoruz. Ceynak olarak Türkiye'de 1 milyon 200 bin ton depolama kapasitemiz var. Devletten sonra en fazla depolama kapasitesine sahip olan şirketiz. Türkiye, liman bölgelerinde doyuma ulaştı" dedi.


 

Son Güncelleme: 14.11.2017 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Guest 2017-11-14 10:41:53

Birde çalışanlarınıza haksızlık ve ayrımcılık yapmasanız dahada başarılı olursunuz. Bu başarınızın arkasında işci ve çalışanlarınız var umarım değer verirsiniz çalışanlarınıza

Avatar
Misafir 2017-11-14 11:30:54

Çalışanlara Eşitlik ve Değer Projesinde başarılarınızın devamını dilerim.