banner388

Çelikpark AVM başkanları ağırladı

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra’da bulunan Çelikpark AVM’yi ziyaret etti.

Çelikpark AVM başkanları ağırladı

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra’da bulunan Çelikpark AVM’yi ziyaret etti.

07 Eylül 2018 Cuma 19:24

Samsun Haber – Bafra’da bulunan Çelikpark AVM bir sene önce Mardinli işadamı Özcan Güler’e devredildi. Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise AVM’yi ziyarette bulundu. Vali Kaymak ve Başkan Şahin AVM’yi gezerek işadamı Güler ile birlikte sohbet etti. 

“İnsanlar kasaba mantığından çıkıp şehir mantığına geçiyor”

AVM’lerin ilçelerde olmasının insanlara fayda sağladığını ifade eden Çelikpark AVM’nin sahibi işadamı Özcan Güler, “Aslında İstanbul’da yaşıyorum. Tesadüfen Çelikpark AVM’nin satılacağını duydum ve böylelikle satış işlemleri oldu. Hemen hemen bir sene oldu ve Sayın Valimiz Osman Kaymak ise bizi kırmayarak ziyaretimize geldi. Sayın Valimize Osman baba diyorlar. Gerçekten Osman baba dedikleri kadar var. Çok değerli ve saygı duyduğumuz bir kişidir. Buranın eksikliklerini gördük ve düzelttik. Çelikpark AVM’nin Bafra’ya kattığı çok şey var. AVM sayesinde insanlar kasaba mantığından çıkıp şehir mantığına geçiyor. Şehir mantığı ise insanları daha da modernize ediyor. Ben geldiğim zaman AVM’deki tüm eksiklikleri tamamladım” şeklinde konuştu.

“Samsun’u ve Bafra’yı çok beğendim”

Samsun’u ve Bafra’yı beğendiğini söyleyen Güler, “Zamanla daha da farklı projelerimiz olacak. Çelikpark AVM’ye farklı şeyler yapmayı düşünüyoruz. Bafra’nın diğer ilçelerden daha büyük olduğunu gördüm. Samsun’u ve Bafra’yı çok beğendim. Zaten Samsun Büyükşehir olarak çok güzel ve rahat bir şehirdir. İnsanlar artık ilçelerde de bir AVM olsun istiyor. Çelikpark AVM ise Bafra’da insanların sosyal yaşamına katkı sağlıyor” diye ifade etti.

Haber: Müberra TAŞÇI/ Gökhan ALTANSOY

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.