banner388

Pideler Osman Baba'dan 

Bafra’da bulunan Çelikpark AVM’yi ziyareti sırasında restoranın birinde fırına girerek Bafra pidesi yaptı.

Pideler Osman Baba'dan 

Bafra’da bulunan Çelikpark AVM’yi ziyareti sırasında restoranın birinde fırına girerek Bafra pidesi yaptı.

07 Eylül 2018 Cuma 19:44

Samsun Haber- Bafra’da bulunan Çelikpark AVM bir sene önce Mardinli işadamı Özcan Güler’e devredildi. Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise AVM’yi ziyarette bulundu. 

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Şahin Çelikpark AVM’yi gezerek işadamı Güler ile birlikte sohbet etti. Vali Kaymak, AVM’yi gezerken Bafra pidesi yapan bir restoranın mutfağına girerek Bafra pidesini fırınına yolladı.

Haber: Müberra TAŞÇI/Gökhan ALTANSOY

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okuyuucuu 2018-09-08 09:14:52

valimiz iyi güzel hoş ama akşam evine giderken trafiği felç ediyorlar sünnet çocuğu gibi ışıklarını açıp gitmenin anlamı nedir eve giderken ne acelesi olabilirki hele hele yanındaki korumalar araçtayken tüm halka kabadayı şekilde davranması bakmaları rezil bir harakettir.

Avatar
Misafir 2018-09-08 03:21:14

Valimiz on numara çok şükür.Bir de elbiselerindeğistirip akşamları fakülte acil ve diğer resmi kurumları denetlese varya diyecek birşey bulamıyorum