banner388

Çarşamba Emniyetine Araç Hediyesi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde hizmet veren Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 1 adet araç hediye edildi.

Çarşamba Emniyetine Araç Hediyesi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde hizmet veren Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 1 adet araç hediye edildi.

04 Haziran 2016 Cumartesi 09:17
Çarşamba Emniyetine Araç Hediyesi

Çarşamba ilçesinde bir restoranda düzenlenen etkinlikle emniyete 1 adet araç hediye edildi. Törene Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli ile emniyet personeli, Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Ali Arat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, eczacılar, muhtarlar katıldı.
Törende konuşma yapan Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Ali Arat, “Derneğimiz Emniyet Müdürlüğü’ne destek olmak amacıyla yaklaşık 2 buçuk yıl önce kuruldu. İlk dernek başkanımız döneminde 3 araç alınarak emniyet müdürlüğüne hediye edildi. Biz de yeni yönetimimizle ilçede yaptığımız çalışmalar sonucunda, birlikte 1 araç aldık. Resmi işlemleri tamamlanmasının ardından aracı teslim edeceğiz. Emniyet Müdürlüğümüze başarılar dilerken, dernek olarak emniyetimizin her zaman yanında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Programda konuşan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ise, “Burada devlet ve millet işbirliğinin somut örneğini görmekteyiz. Bugün burada ilçemizde eczacılarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın oluşturduğu birlik emniyetimize hediye ettikleri araçla kanıtlandı. Bu arada İlçe Emniyet Müdürümüz 3. sınıf olan rütbesi başarılı asayiş ve çalışmaları ile 2. sınıfa terfi etmiştir. Kendisini bu başarısından dolayı tebrik ediyorum” diyerek İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli’ye hediye takdim etti.
Programda gerçekleştirilen konuşmaların ardından pasta kesimi gerçekleşti. Pasta kesimi ve ikramların ardından etkinlikte sona gelindi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.