banner388

Çarşamba'da silahlı soygun

Samsun'da markette çalışan bir genç işyerinin başka bir şubesinde hırsızlık yaptı.

Çarşamba'da silahlı soygun

Samsun'da markette çalışan bir genç işyerinin başka bir şubesinde hırsızlık yaptı.

30 Mayıs 2017 Salı 12:33
Çarşamba'da silahlı soygun

Samsun Haber - Hırsızlık olayı Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan bir market zincirinin şubesinde gerçekleşti.

O.Ç adlı vatandaş market zincirlerinin Ayvacık şubesinde çalışıyordu. Ekonomik olarak zor durumda olunca bir arkadaşından 2 bin TL borç para aldı fakat ödeme vakti geldiğinde borcunu odeyemeyince bunalıma girdi ve çalıştığı marketin Çarşamba şubesinde hırsızlık yapmaya karar verdi.

8 bin lira para çaldı

Markete önceden keşif yapmak için giden kişi sonradan yüzünü ve başını bandana-bere ile kapatarak silahlı soygun gerçekleştirdi. Kasiyer kadını silahla tehdit ederek kasada bulunan 8 bin 69 lirayı alarak kayıplara karıştı.

80 güvenlik kamerası incelendi

Olayın hemen ardından harekete geçen amsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri Çarşamba ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortak hareket ederek geniş çapta bir arama başlattı. 80 ayrı güvenlik kamerasının görüntülerini inceleyen polis olayın gerçekleştiği amrkete 1 kilometre yakınlıkta bulunan terk edilmiş bir motosiklet bulundu. Şase numarası üzerinden araştırmaya devam eden polis ekipleri motosikletin son olarak hırsızlık olayını yapan O.Ç üzerine kayıtlı olduğu bilgisine ulaştı.

Ayvacık ilçesinde çalıştığı işyerinde yakalanan kişi hemen gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden kişinin çaldığı paradan üzerinde kalan 4 bin 955 lira bulundu. Sorgusu bitirildikten sonra "silahla tehdit, nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından bugün Çarşamba Adliyesine sevk edildi.Nöbetçi mahkeme tarafından şahısın tutuklandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 31.05.2017 09:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.